Miško Đilasova glavna podrška!

alo! | vesti 2018-02-24 15:44:39 2018-02-24 15:44:39

Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga" protiv koga se i dalje vodi krivični postupak zbog utaje poreza, ne bira sredstva kako bi svog pulena Dragana Đilasa doveo na vlast u Beogradu.

Marko Metlaš

Mišković je do sada "samo" finansirao kampanju i vodio propagandni rat putem svojih medija, a sada je odlučio da se i lično uključi i pomogne svom dugogodišnjem saradniku, čoveku koji je ojadio Beograd dok je bio gradonačelnik.

Naime, on je danas, samo nekoliko dana pred beogradske izbore, sponzorisao na društvenim mrežama kampanju za svoju "ispovest", odnosno sve ono što je rekao juče u ponovljenom postupku pred Većem Višeg suda u Beogradu, i na taj način direktno se stavio u službu predizborne kampanje Dragana Đilasa!

Da je to apsolutno tačno, potvrdio je i bivši šef DS Boris Tadić, koji je u jednom televizijskom gostovanju otkrio da je Đilas radio za Miškovića i dok je bio gradonačelnik Beograda, a da je Mišković dobijao kredite od Đilasa i Zorana Živkovića na osnovu diskrecionog prava!

- Sve se to dešavalo pre mog mandata u DS i to apsolutno ne odobravam - rekao je Tadić i dodao:

- Ja sam hteo da izvučem Đilasa iz marketinga i uvedem ga u politiku, ali njegova marketinška agencija je sarađivala sa kompanijom Miroslava Miškovića i ja snosim odgovornost što nisam tražio od njega da prestane da se bavi tim biznisom kada je postao gradonačelnik. Pokušao sam da ga sprečim u tome, ali nažalost nisam uspeo. Apsolutno je nedopustivo da se ljudi kao Đilas bave politikom, toga nema nigde u Evropi - rekao je Tadić i još jednom potrvdio bliske veze Miškovića i opozicionog kandidata za gradonačelnika.

 

Expand player
Pogledajte više