Aleksandar Vulin, policijsk ispostava za bezbednost na rekama
MUP Srbije
Aleksandar Vulin, policijsk ispostava za bezbednost na rekama

MUP Srbije

Aleksandar Vulin, policijsk ispostava za bezbednost na rekama, Foto: MUP Srbije

„Ne verujem u podelu na lake i teške droge. Ja verujem u stepenice kada su narkotici u pitanju - kreneš od marihuane završiš na igli. Uvek ću u parlamentu ako se to postavi kao tema glasati protiv legalizacije marihuane“, rekao je ministar Vulin za TV „Pink“.

Ministar je objasnio da Komisija za narkotike Ujedinjenih nacija marihuanu nije skinula sa liste narkotika, već da ju je samo prebacila iz jedne kategorije u drugu i da je i dalje na listi opojnih droga.

Ministar je ponovio da uspeh načelnika policijskih uprava meri po tome koliko su narko-dilera, džeparoša, nasilnika sklonili sa ulica i koliko su ulice gradova u Srbiji bezbedne.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo sprovodi akciju vraćanja policajaca pozornika na ulice, najpre u većim, a potom i u manjim gradovima, koji će biti tu za građane, koji će biti njihov servis, koga će svaki stanovnik bloka kojim patrolira znati i koji će znati sve svoje sugrađane i njihove probleme.

Komentari (3)

?

04.05.2021 12:18

Sve je to lepo ali marihuana nije droga, isto je govno kad ga okreneš sa jedne i s druge strane, a joint i igla nije isto nije ista kategorija.

beba

04.05.2021 12:58

Iovako imamo suvise narkomana...Taman posla

Pop

04.05.2021 13:04

Управу је јер зависност поспешује више него данашњи дуван у коме има доста хемијских садржаја који исто поспешују зависност. Прво канабисово уље уколико је лек он се приписује преко рецепта, значи и одговорност и онога који га препоручује. Контрола постоји и то уколико је лек. Међутим наркомани почну са тим, не као лек и кад почну зависити од тога прелазе на јаче дроге. И ту се јавља проблем у породици и друштву.