"SZS SPROVODI ORGANIZOVANU HAJKU PROTIV STEFANOVIĆA" Marković razotkrio nove laži opozicije!

Sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izjavio je da SzS nedeljama sprovodi organizovanu hajku protiv ministra Nebojše Stefanovića i njegove porodice.

Nebojša Stefanović
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Uprkos činjenici da su njihovi lažni navodi demantovani od strane nadležnih institucija više puta, Đilasova mašinerija nastavlja sa najbrutalnijim napadima.

Sada su otišli i korak dalje, te su lažirali prilog ni manje ni više nego ruske državne televizije u kojima su montirali navodno da „Raša tudej“ optužuje Srbiju da snabdeva oružjem džihadiste u Jemenu i fotografije Stefanovića - ističe Marković i dodaje:

- Iako su u napadima protiv Stefanovića bili najbrutalniji u momentu kada se u Čileu borio za interese Srbije i srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini, nastavljaju i danas, jer očigledno ne mogu da mu oproste uspeh koji je i ove godine postigao na Generalnoj skupštini Interpola.

Sva histerija, fabrikovanje i izmišljanje afera od strane Đilasa, Jeremića, Obradovića i sličnih, pokazuje njihovu uznemirenost i potvrđuje naše sumnje da su priželjkivali drugačiji ishod po pitanju prijema tzv. Kosova u Interpol.

Aleksandar Mirković
Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

Poručujem im da, ma koliko laži izrekli, ne mogu da ospore rezultate koje je Nebojša Stefanović postigao kako u Interpolu, tako i u samom Ministarstvu proteklih godina, te da je upravo zbog rezultata koje je postigao Stefanović danas na meti SzS-a - zaključio je Marković.

Bonus video

PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Hedona
  22/10/2019 - 08:43
  Marković treba da razotkrije sve,jer je sramota više šta opozicija radi i kako se ponaša.. Naravno da postoje pametni ljudi koji žele da poboljšaju situaciju u našoj državi
 • Korisnik: Lek Galenika
  22/10/2019 - 07:47
  Opozicija vidi svoju propast na izborima i sta moze nego jos malo da petlja i laze.
 • Korisnik: Vanja
  22/10/2019 - 07:34
  SzS mesecima sprovodi hajku prema građanima koji podržavaju rad i politiku predsednika Vučića.
 • Korisnik: Alexandar
  22/10/2019 - 05:48
  Nasa opozicija je totalno posrnula, a narod vidi to i zato nema podrske za prevarante i lazove.
 • Korisnik: vasic
  21/10/2019 - 23:49
  Vazda sus e samo lazima sluzili. Ne ocekujemo od njih da se uozbilje i primene neku pametnu politiku, jer to i ne umeju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi