Aleksandar Marković
Alo!/ Dejan Briza
Aleksandar Marković

Alo!/ Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Član Glavnog odbora i narodni poslanik, Aleksandar Marković obratio se javnosti. 

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Marinika i Boško nisu dolazili na sednice, ali su uredno uzimali novac od građana za poslanički mandat, danas na dan konstituisanja Skupštine nastavljaju sa lažima i obećavaju još laži ubuduće, to nam garantuju.

Umesto toga, savetujem im da odgovore na pitanja kako je moguće da su firme njihovog gazde Đilasa, u periodu dok je bio na državnim i stranačkim funkcijama, u saradnji sa državnom firmom Telekom Srbija ostvarile više od 30 miliona evra prihoda. Kako je moguće da je njihov gazda Đilas, od propalog preduzetnika iz Češke, dospeo do više milionskog bogatstva.

Boško zaboravlja da je njegov šef Đilas menjao izborni zakon da bi opstao na vlasti, ili je samo zlonameran. A činjenice pokazuju da je nasilje jedino šta pokreće i motiviše Boška Obradovića, te ne čudi činjenica da opet, po ko zna koji put, poziva na neposlušnost i kršenje zakona.

Đilasovi poslušnici nastavljaju svakodnevno da stvaraju atmosferu u društvu koja vodi ka podelama među građanima, ali očigledno ne znaju za drugačije jer čak i unutar svog Saveza nisu jedinstveni.

Kao raštimovani orkestar, koji ne može da prihvati činjenicu da su ih građani poslali na smetlište političke istorije, nastavljaju sa lažima.

Smešno je kada Boško Obradović izgovori da u politici nije dovoljno biti samo protiv Vučića, već da moraju da ponude i ideje, jer se politika Đilasa i njegovih pajtaša svodi isključivo na koncept: biti protiv Vučića po svaku cenu i na svakom mestu, ne ponudivši nikad nikakvu ideju, program i politiku.

Još smešnije je kada Obradović pominje moralni kapital. Jedini kapital za koji se oni zalažu jeste finansijski kapital namenjen za sopstvene džepove predstavnika Đilasovog raspalog Saveza, a građani to dobro znaju."

PROČITAJTE JOŠ