Marković: Lažovi i osvedočeni upropastitelji srpskih fabrika iz Đilasovog Saveza protiv Srbije danas su otišli još jedan korak dalje!

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandar Marković uputio je poruku kritike

Aleksandar Marković
Aleksandar Marković, Foto: Alo.rs

 

" Lažovi i osvedočeni upropastitelji srpskih fabrika iz Đilasovog Saveza protiv Srbije danas su otišli još jedan korak dalje u svojim pokušajima da uruše valjevsku fabriku namenske industrije „Krušik“.

VUČIĆ OBJAVIO NAJNOVIJU VEST ZA SVE GRAĐANE! Do 1. decembra će biti besplatno, iskoristite dok može!

Najpre su juče masno lagali da je fabrika pred bankrotom, a kada ih je „Krušik“ taksativno sa brojkama demantovao i dokazao da nastavlja trend razvoja poslovanja, koji je započeo 2014. godine, danas su, bez da su trepnuli, nastavili sa novim lažima i obmanama.
Te danas Đilas, Jeremić i Savez, vajni matematičari, kao nevešto pitaju ko je odgovoran što je račun fabrike, kako kažu, „od 2016. u blokadi za neverovatnih 508.053.031 dinara“.

Aleksandar Marković
Aleksandar Marković, Foto: Alo.rs

 


Pa da ih podsetimo da cela Srbija zna odgovor – upravo isti taj Đilas, Jeremić i ostali koji su za vreme svoje vlasti isti taj „Krušik“ doveli do ivice bankrota i za čije vreme niti su radnicima uplaćivani doprinosi, a bogme retko i plate.


Kad se već hvalite dobrim surfovanjem internetom, čudo je da vam je nazovi promaklo da je račun „Krušika“ zapravo u blokadi od novembra 2011. i da je tada taj iznos bio još neverovatnijih 1,4 milijarde! Na ukupne dugove fabrike prema bankama, dobavljačima i drugima koji su se merili milijardama, a koji su ostali iz tog „zlatnog doba“, dok ste vi bili na vlasti, bolje i da vas ne podsećamo.

OBELEŽEN DAN PRVE BRIGADE KOPNENE VOJSKE U NOVOM SADU Miloš Vučević: Mi vas doživljavamo kao deo nas, i zajedno činimoneraskidivu celinu!

Ako neko ima amneziju, dovoljno je upitati radnike u „Krušiku“ kako im je bilo za vreme žute vlasti. Danas taj isti „Krušik“ otplaćuje ta dugovanja, isplaćuje i plate i doprinose i nastavlja svoj trend razvoja poslovanja.

Ali i danas, nažalost, taj isti „Krušik“ mora da na dokazane štetočine iz Đilasovog Saveza, koje su uništavale i rasprodavavale srpske fabrike i ostavile oko pola miliona ljudi bez posla, apeluje da prestanu sa iznošenjem laži kojima štete ugledu fabrike i tako ugrožavaju njeno poslovanje."

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi