Aleksandar Marković
Alo!/ Dejan Briza
Aleksandar Marković

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

Prenosimo izjavu u celosti:

"Ovog puta zadatak je dodeljen Đorđu Vukadinoviću i Zoranu Lutovcu, koji svojim performansima vrše pritisak kako na RTS, tako i na REM. Pate očajnički Đilasovci za vremenima kada je njihov gazda upravljao medijima u Srbiji i kada su urednici svih medija postavljani isključivo po partijskoj podobnosti. To je bilo vreme kada su Đilas i ekipa uspostavili potpunu kontrolu nad svim štampanim i elektronskim medijima, kreirajući sopstvenu realnost i uvodeći Srbiju u apsolutni medijski mrak, o čemu, između ostalog, svedoči i detaljan izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije pokojne Verice Barać, ali ne treba zaboraviti ni to da je takva bila i ocena brojnih međunarodnih organizacija. Ali ništa od navedenog nije moglo da se pročita i čuje u toj i tadašnjoj realnosti koju nam je kreirao Dragan Đilas, a koju bezuspešno napadima na nezavisne institucije želi da vrati.

Mada, ne isključujem ni opciju da su ovi napadi iz „petnih žila“ na RTS i REM zapravo Đilasova potreba da nastavi da trguje sekundama i da sebi i svojim firmama obezbedi višemilionsku korist.

Potpuno je besmisleno kada Vukadinović i Lutovac predlažu stručnjake kada je za njih stručnjak samo onaj ko je spreman da bude slepi poslušnik Dragana Đilasa, kao što su i njih dvojica."

Pročitajte još: