Marjanović: Bastać ne poznaje opštinu u kojoj je predsednik!

Alo.rs | vesti 2019-10-03 21:23:03 2019-10-03 21:23:03

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda prokomentarisao je ponašanje predsednika opštine Stari grad, Marka Bastać

Alo!

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda prokomentarisao je ponašanje predsednika opštine Stari grad, Marka Bastaća.

"Već je poznato da je odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać velika neznalica i osvedočeni lažov bez ikakvih rezultata. Sada vidimo i da ne poznaje opštinu u kojoj je još kratko vreme predsednik, koju je potpuno podredio Draganu Đilasu, koji će ostati upamćen kao najgori gradonačelnik Beograda, jer je u vreme dok je bio na funkciji uspeo svojim firmama da obezbedi 619 miliona evra prihoda, a Beograđanima je ostavio dug od 1,2 milijarde evra.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Marko Bastać je sam priznao da se rekonstrukcija Skadarlije radi u tri faze, od kojih jedna još nije završena jer će početi tek na proleće, a to je deo od Gospodar Jevremove do Simine ulice. U međuvremenu, dodate su još dve faze koje nisu u Skadarskoj, a koje su deo Skadarlije, od kojih je jedna završena. Završena je rekonstrukcija dela ulice Strahinjića Bana, od Francuske do Skadarske, i urađena je dodatno rekonstrukcija Skadarske, od Strahinjića Bana do Džordža Vašingtona. Ne znam da li je Bastać primetio, ali tamo je doskora bio asfalt, a sada je stavljen kamen i Skadarska ulica je produžena do Džordža Vašingtona. Ne znam da li je Bastać primetio, ali tamo je i nova fontana.

Što se tiče pete faze, u kojoj ćemo rekonstruisati Gospodar Jevremovu, od Francuske do Skadarske, danas je tamo delom asfalt i ona će biti uređena kao još jedan ulaz u Skadarliju koji je sada u veoma lošem stanju. Da ne govorim o tome da smo rekonstruisali Emilijana Josimovića i Siminu ulicu koje nisu deo Skadarlije, a predstavljaju ulaz u Skadarsku ulicu. Kada bih hteo da budem bezobrazan sa Bastaćem, jer vidim i da do pet teško broji, to bi bila šesta faza.

Pročitajte još:

I tu dolazimo do osnovne razlike između Srpske napredne stranke i Đilasovaca. Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom uređuje i rekonstruiše Skadarliju, a sledeće godine će biti završen kompletan posao, koji podrazumeva da svi prilazi Skadarskoj budu rekonstruisani i da ta kulturno-istorijska celina dobije izgled kakav je odavno morala da ima.

Dragan Đilas i Marko Bastać su imali priliku da pokažu šta znaju i da rekonstruišu Skadarliju, ali su bili nesposobni i zaokupljeni svojim ličnim i poslovnim interesima", rekao je Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više