Emanuel Makron
AP/Benoit Tessier
Zlatko Šumadijski

privatna arhiva

Zlatko Šumadijski, Foto: privatna arhiva

Sve ovo što se dešavalo u Parizu to je božija kazna zbog postupanja Francuske prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na obeležavanju 100 godina od velike pobede u Prvom svetskom ratu, jer je srpski predsednik trebalo da bude pored predsednika Rusije Vladimira Putina, a ne pored Hašima Tačija!

Pročitajte još:

 

- Ovo otkazivanje najavljene posete predsednika Francuske Emanuela Makrona, nije ništa drugo do božija pravda! Neka vadi trnje sada u svom Parizu i u svojoj Francuskoj! Nama baš nešto i ne zapinje. U januaru nam dolazi Putin, a to nam je mnogo bitnije! - kaže Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak.

Aleksandar Vučić i Emanuel Makron

Printskrin

Aleksandar Vučić i Emanuel Makron, Foto: Printskrin

On kaže da su požari, uragani, poplave i cunamiji širom Amerike, takođe, božija pravda za sve ono što su nam Amerikanci i Englezi uradili!

- Stigla ih je kazna za sva nedela, počev od započinjanja građanskog rata u nekadašnjoj SFRJ, pa do bombardovanja Savezne Repulike Jugoslavije 1999. godine. Svi oni će u svojim zemljama, tek imati pravi džehenem, kako Arapi zovu pakao, jer su zavadili Srbe i Bošnjake, koji su bili bratski narod. Kazna će ih stići pogotovo zbog onoga što su uradili u Tunisu, Egiptu, Libiji, Siriji, Iraku, Avganistanu i zbog ovoga što danas čine Rusiji. Zbog svega toga, Vlada takozvane Republike Kosova, kao i Vlade Crne Gore, Makedonije i Hrvatske trebalo bi da se zapitaju šta to rade, jer kosmička pravda brzo dolazi! Za mnoge će to biti pravi džehenem, koji stiže kao kazna, pa da vidimo "kom obojci, kom opanci"! - tvrdi vidovnjak Zlatko Šumadijski i dodaje da je odavno prorekao da će se u svetu stvoriti jedan "anarhistički pokret", poput "žutih prsluka" u Francuskoj, koji će imati obeležje sunca, kao znak ravnopravnosti i borbe protiv sistema i novonastalog modernog kapitalizma.

Požar opustošio Kaliforniju

Tanjug/AP

Požar opustošio Kaliforniju, Foto: Tanjug/AP

 

Komentari (3)

vip

06.12.2018 12:29

Isto sam i ja ovo mogao reci a nisam prorok.

firga

06.12.2018 12:42

zivi bili pa videli.

Deda Đoka

06.12.2018 14:21

Kako lupeta ovaj, da postane popularan. Videli smo svi tu pravdu: matori Buš 95 godina. Pravedno.