Vojislav Šešelj
Tanjug
Vojislav Šešelj

Tanjug

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i ove godine je jedna od najvećih zvezda na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Na konstataciju da ima i onih koji komentarišu da je "S-400 stigao u Srbiju, a vojvoda Šešelj je na Sajmu", lider radikala se samo nasmejao, prihvativši šalu na svoj račun, a onda je otkrio kako da moćni ruski PVO sistem ostane u Srbiji.

- Ukoliko Srbija da Rusima vojne baze, diplomatski status osoblju i ostalo, onda bi S-400 sigurno ostao. Ja se nadam da će i ovako ostati, ali ne znam. Kad dođem na vlast, sve će biti drugačije - ističe Šešelj.

Srbija kupila mir - neviđena demonstracija moći ruskog superčuda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 26.10.2019. 17:05 Gađanju su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović. Vojna vežba, Pasuljanske livade, Foto: Tanjug Na Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade" danas je održano bojno gađanje borbenih sredstava „Pancir S1" u okviru Zajedničke taktičke vežbe sa bojnim gađanjem raketnih jedinica PVO Vojske Srbije i Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije „Slovenski štit 2019" Gađanju su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Na političke protivnike koji potpisuju peticiju za zabranu njegovog prisustva na Međunarodnom sajmu knjiga i ne obraća mnogo pažnju.

S-400 Trijumf

Printscreen: Youtube

S-400 Trijumf "bestseler", Foto: Printscreen: Youtube

 

Pročitajte još:

 - Mogu budale da rade šta hoće. Šta uopšte da odgovaram budalama, pa nisam pomahnitao. Otići ću kod njih da im potpišem tu peticiju. Ja samo zapisujem imena tih budala, a onda ću jednog dana krenuti da naplaćujem dugove - ističe predsednik SRS.

Bonus video: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

 

Komentari (1)

Karabin

27.10.2019 15:52

Ukradite ga!