VEČERA "SAMO" 300 EVRA Lečić se za proteste pripremao u papreno skupom restoranu, a zastaće vam dah kad vidite ko je bio sa njim

"Možda se Lečić finansijski oporavio otkad sarađuje sa milionerom Draganom Đilasom", ističe naš izvor.

Branislav Lečić u restoranu
Branislav Lečić u restoranu, Foto: ALO!

Glumca Branislava Lečića, koji je jedan od glavnih govornika na protestima opozicionara okupljenih oko Saveza za Srbiju, naš paparco je u petak uveče uslikao u jednom od najskupljih restorana u Beogradu u društvu za sada nepoznate devojke.

 

 

- Lečić je u restoran stigao u kasnim večernjim satima, nešto posle 22, sa nepoznatom devojkom. Bio je veoma dobro raspoložen, te je celu noć uživao u hrani i piću. Ono što je posebno interesantno jeste da se radi o restoranu koji važi za ekskluzivno mesto, a cene su paprene i vrlo mali broj ljudi može sebi da priušti odlazak na večeru u to mesto.

Lečić u luksuznom restoranu
Lečić u luksuznom restoranu, Foto: ALO!

Ako imamo  u vidu da glumci u Srbiji ne zarađuju najsjajnije, te da Lečić iza sebe ima više brakova i alimentacije, postavlja se pitanje otkud mu para za toliko bahaćenje - objašnjava naš izvor, koji se zatekao na licu mesta te dodaje da najskromnija večera za dvoje u tom restoranu ne košta manje od 300 evra.

OVAKVO VREME NISTE MOGLI NI DA ZAMISLITE Red sunca, red kiše i grmljavine... Za prvomajske praznike će u pojedinim delovima zemlje PADATI SNEG

- Doduše, možda se Lečić finansijski oporavio otkad sarađuje sa milionerom Draganom Đilasom - zaključuje naš izvor.

Da su Đilas i Lečić i te kako bliski, pokazuje i to što su pre samo mesec dana uživali u poznatom beogradskom restoranu, a Đilas je te večeri svoj preskupi automobil parkirao na pešačkom prelazu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi