Aleksandar Vulin
Tanjug/Jovo Mamula
Aleksandar Vulin

Tanjug/Jovo Mamula

Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/Jovo Mamula

* Ministar odbrane Srbije odgovorio svom hrvatskom kolegi

* Hrvatski ministar odbrane izjavio da ovo nije 1941. ni 1991. da sprska vojska ulazi u Hrvatsku

* Vulin mu je odogovrio da ako hrvatski vojnici budu želeli da odaju počast stradalim Srbima kod Šida od ustaša biće pušteni

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na izjavu potpredsednika Vlade i ministra odbrane Hrvatske Damira Krstičevića "da ovo nije više 91. i da srpski vojnici mogu ulaziti u Hrvatsku kad žele", kaže da Krstičević treba da razume da ovo nije ni 91. ni 41. godina i da više ne važe rasni zakoni iz NDH, kada se branilo Jevrejima i Srbima da se slobodno kreću.

Ministar Vulin kratko reagovao - reči koje gađaju u metu

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs DATUM I VREME: 08.09.2019. 00:23 Skandal na granici Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/Jovo Mamula Nema veće provokacije za zdrav razum nego zabraniti Srbima da se pomole na stratištu poklane srpske dece, poručuje ministar odbrane Aleksandar Vulin.

 

 ''Ako hrvatska vojska poželi da u svojim uniformama ili u civilu dođe da položi vence na grob od ustaša pobijenih Srba u Šidu, biće pušteni da se pomole na grobovima mučenika i niko ih u tome neće sprečiti niti će u klanjanju žrtvama ustaškog genocida videti zlu nameru", poručio je Vulin, a navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

 

 

 

Komentari (1)

Pedja

09.09.2019 19:48

Bice pusteni malo sutra,kao sto je i VS pustena u Hrv.