ĐILASOVA JEFTINA DVOLIČNA DVOSTRUKA "PRAVDA"! Krije se iza dece, a jedini koji je psovao i vređao bilo koga bio je zapravo on!

Pripadnici Marks 21 pitali o izvršiteljima i privatizacijama, a Đilas uličarski odgovorio: “Pi*ka ti materina, je*em ti mater pe*ersku!"

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Marković

Koliko je licemeran Dragan Đilas govori i njegovo večerašnje saopštenje na tviteru u kojem se krije iza sopstvene dece i objašnjava da je odreagovao u revoltu. Pripadnici levičarske organizacije su tražili odgovore na pitanja u vezi sa stečajevima i privatizacijama, na šta ih je Đilas ispsovao kao najveći kočijaš, pominjući pritom majku jednome od mladića koji su protestvovali i govoreći mu da treba da se leči, što je najgori oblik ponižavanja. 

SAČEKALI GA SARADNICI IZ KOALICIJE Đilas psovao unuka Ivana Stambolića i napao Borkove političke partnere

Đilasovu decu naravno nisu ni pominjali niti prozivali, iako Đilas pokušava da se sakrije upravo iza sopstvene dece. Pa šta bi onda na njegovom mestu radio predsednik Aleksandar Vučić, kojem su direktno deca na najbrutalniji način vređana čak i u medijima, posebno ćerka Milica, a to niko od opozicionih lidera, pa ni sam Đilas nikada nije ni jednom rečju osudio. Očigledno je da postoje dva aršna u našem društvu. Đilas za sebe lično, dakle za sebe lično, iako je učesnik u političkom životu, traži pravo i da psuje i da "je*e majku pedersku" kome stigne, a da njega niko ne sme ni da pogleda kad je nervozan. A sa druge strane, Vučiću imaju svi pravo da pljunu i na porodicu i decu, pogotovo na ćerku, a Vučic i njegova porodica treba mirno da ćute i da ponizno trpe najgore uvrede! 

JE*EM LI TI MATER PE*ERSKU! Đilas izgubio kontrolu i psovao građane usred demonstracija! (VIDEO)

Kao po komandi, za Đilasom su po društvenim mrežama skandalozno počeli da ga hvale njegovi botovi, koji se raduju sto je njihov Điki "je*ao majku" deci kojoj može biti otac. Očigledno je da se njihova ideologija i program upravo svela na to, da li nekome “je*ati majku”, ili nekoga gađati jajima. Da nije žalosno bilo bi smešno.

 • Korisnik: mario
  21/01/2019 - 17:41
  Žalosno.
 • Korisnik: malenkost
  21/01/2019 - 17:41
  Đilas se ponovo obrukao, pogubio je sve konce i nije više za politiku, možda nikad nije ni bio.
 • Korisnik: Filip
  21/01/2019 - 16:56
  Veoma lose da neko ko je na takvoj javnoj poziciji tako psuje!
 • Korisnik: Petar
  21/01/2019 - 16:54
  Djilas ne bira reci, kompletna njegova komunikacija se bazira na psovkama i lazima!
 • Korisnik: Uros
  21/01/2019 - 16:20
  Đilas je jedan ulicni prostak,koji ne zna da razmenjuje uljudne reci,vec se sluzi psovkama i uvredama.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi