"TO JE TRAJALO 10 - 15 GODINA" Knežević priznao kako je finansirao Borisa Tadića i DS: Otkrio sve o TAJNIM RAČUNIMA i davanju keša na ruke!

Biznismen i vlasnik Atlas grupe Duško Knežević u intervjuu za RTS otkrio je da je finansirao Borisa Tadića i Demokratsku stranku, da su u pitanju bile velike sume novca koje su uplaćivane ili na tajne račune u inostranstvu ili u kešu.

Duško Knežević
Duško Knežević, Foto: Printscreen

Knežević je precizirao da je 10-15 godina finansijski pomagao Demokratsku stranku, još pre vremena Zorana Đinđića ali najviše za vreme Borisa Tadića.

- To je normalna pojava na Balkanu oko finansiranja političkih stranaka- pravdao se Knežević.

Na pitanje da li je to bilo transparentno, on je odgovorio da transparentno ne može da bude kod velikih političkih partija, posebno kod velikih iznosa, kao i da su u pitanju ili tajni računi u inostranstvu ili keš koji se nosi direktno liderima stranaka.

Knežević je u poslednje vreme u više navrata otkrivao mnoštvo mahinacija i zloupotreba kojima se služio predsednik Crne Gore Milo Đukanović da bi finansirao opstanak sebe i svoje stranke na vlasti. 

Prema oceni većine analitičara, otvoreni sukob lidera DPS-a Mila Đukanovića i odbeglog biznismena Duška Kneževića izazvao je najveći korupcionaški skandal vlasti i stvorio novu društveno-političku dinamiku u Crnoj Gori.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi