Karleuša zbog Cece udarila na Vučića!

E. A. | vesti 2017-07-08 15:29:56 2017-07-08 15:29:56

Karleuša zbog Cece objavila rat Vučiću i počela najstrašnije da ga vređa!

Milorad Milanković

 Samoprozvana diva, koja donedavno nije imala tako loše mišljenje o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, od momenta kada ga je javno podržala njena najveća rivalka Svetlana Ražnatović Ceca, počela je da ga zaispa “drvljem i kamenjem“ i naziva najvećim diktarorom svih vremena!

Od kako se Ceca Ražnatović pojavila na završnoj konvenciji Aleksandra Vučića, pred predsedniče izbore i istakla da je Vučić prvi političar koga je javno podržala bez obzira što se sa mnogima i privatno druži, krenula je Karleušina paljba.

Odmah je počela da piše otvorena pisma po društvenim mrežama u kojima je osuđivala Vučića što se druži sa kriminalcem i članom Zemunskog klana kako je nazvala Cecu. A juče je otišla korak dalje navodeći da je Vučić “diktator koji će neslavno otići”. Sve to ne bi bilo ništa čudno da ona tog istog Vučića nekada nije hvalila i maltene podržavala.

- Živimo u zemlji kojom vlada diktator. Svako ko se drzne da ne bude njegov potcenjeni sluga imaće probleme. Ono što je dobra stvar kod svakog diktatora je što na kraju uvek neslavno ode. O gnevu naroda ne treba ni govoriti. Toga svaki diktator treba da se boji. Istorija se uvek ponavlja. Samo treba biti dovoljno jak pa izdržati do promene - rekla je Karleuša.

A pre nešto više od godinu dana, gostujući sa Vučićem u jednoj emisiji Karleuša je imala reči pohvale za njega. Tada je sama pokrenula temu cenzure u medijima i istaka da je na Vučićevoj strani.

- Kao neko ko je prošao golgotu i linč u medijima, moram da stanem na vašu stranu. Vi ste najnapadanija ličnost u Srbiji, a ja sam na drugom mestu - rekla je Karleuša.

 Ona je potom pohvalila tadašnjeg premijera Vučić jer “od kako je on na vlasti tokom Parade ponosa nije razbijen nijedan prozor niti je bačen ijedan suzavac”. Pozvala je tom prilikom Vučića da ljudima glasnije kaže da nije on smanjio plate i penzije nego da je to morao da uradi jer u budžetu nije bilo para.

- Recite da niste vi krivi, recite da bi završili kao Grčka da to nije urađeno. To treba najgalsnije da govorite - rekla je tada Karleuša.

Ceca: Nisam se dvoumila ni trenutka

Ceca je, sa druge strane, objasnila da se nijednog trenutaka nije dvoumila oko toga da li treba javno da podrži Vučića.

– Jer ga poznajem 20 godina i znam da je spreman da uradi mnogo toga da Srbiji i narodu koji živi u mojoj domovini bude bolje. Sve ono što je uradio na poziciji premijera samo je učvrstilo moje mišljenje i veru da je on pravi čovek, koji zaslužuje funkciju lidera Srbije – objasnila je Ceca i dodala:

-Moj glas i javno istupanje zaslužio je borbom za mir u regionu, koji je veoma bitan u vođenju politike naše zemlje, finansijsku stabilnost Srbije i građenje našeg statusa u Evropi i svetu. Aleksandra poznajem kao čoveka i kao takav je oduvek imao moje poverenje, a onda me je uverio da je kao političar podjednako dobar kao i čovek. Imamo puno poverenje u njega da će svojim angažovanjem uneti promene u onim segmentima našeg društva i države kojima su promene neophodne i da neće stati dok ne ispuni svoj cilj. Njegova upornost pokazala se kao odličan adut za bolje sutra Srbije – završila je pevačica.

 

Expand player
Pogledajte više