Albanija navijači EP
Profimedia
Albanija navijači EP

Profimedia

Albanija EP, Foto: Profimedia

Dejan Lučić, srpski publicista, geopolitičar i teoretičar, rekao je da Srbija očekuje da Tramp, u dogledno vreme, povuče vojsku iz Bondstila, te da će tu bazu preuzeti Rusi.

Lučić je izneo svoj stav da Srbija između dve stolice mora da se opredeli za rusku i obrazložio ga:

- Ako dođu S-400 sistemi, onda niko ne sme da nas tuče, da nas bije. Ja očekujem, u dogledno vreme, da Tramp povuče vojsku iz Bondstila, a ova "vojska Kosova" treba da bude čuvar Bondstila dok tu bazu ne preuzmu Rusi - rekao je Lučić u emisiji "A šta vi mislite" autoru i voditelju Ratku Dmitroviću na televiziji Ras.

Pročitajte još:

On je dodao da bi teoretski protivnik tom scenario mogla biti Angela Merkel ili njen naslednik, ali da Putin može uticati na njih da shvate da su Kosovo i Metohija Srbija.

Lučić je podsetio na svoju procenu da ima samo 800.000 Albanaca na Kosovu, te da 120.000 njih godišnje odlazi u zapadne zemlje, a da će na Kosovu ostati samo Albanci koji se bave trgovinom drogom.

Lućić je rekao da Britanci imaju najveći interes na Balkanu, te istakao da oni vladaju mozgom kroz svoju obaveštajnu službu "Pet očiju", koju čine Engleska, Amerika, Australija, Novi Zeland i centri u Londonu, a da tu službu vodi princ Čarls, dok Britaniju vode bankari, pre svega Rotšildi.

Komentari (2)

tollovia

03.01.2019 20:12

Sanjaj sanjaj. To NIKAD NECE DESITI

ja

04.01.2019 08:54

@tollovia - Naravno da hoce i to vrlo brzo moji milogorci.