Kosovo
printscreen
Kosovo

printscreen

Kosovo, Foto: printscreen

* Togo povukao priznanje Kosova

* Ovo je 15. država koja je napravila taj potez

* Brojka pala ispod 100 

- Uprkos velikom pritisku nekih od najvećih zemalja, pre svega SAD i Velike Britanije, još jedna zemlja, ukupno petnaesta u nizu odlučila je da povuče priznanje tzv. Kosova, i to Togo, koji ima preko osam miliona stanovnika - kaže izvor.

TRAMP DONEO KONAČNU ODLUKU 25. avgusta je KRAJ!

- Uskoro ćemo imati još povlačenja priznanja nezavisnosti tzv. Kosova jer su najmanje dve države iz Afrike nalaze na korak od toga da slede primer Togoa, Centralnoafrike i drugih.

Amerikanci odlučili: DOĆI ĆE DO PODELE KOSOVA!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 07:29 Vest je potvrđena iz pouzdanih diplomatskih krugova. Vučić Bajden, Foto: Alo! * Saradnik Džozefa Bajdena potvrdio * Drugi plan za Kosovo ne postoji * Čeka se reakcija albanske strane Ako ideja o razgraničenju Srbije i Kosova ne uspe, ne znam šta bi bio plan B, poručio je Majkl Karpenter, bivši savetnik američkog predsedničkog kandidata i bivšeg potpredsednika SAD Džozefa Bajdena.

Interesantno, Togo je do 1960. bio francuska kolonija, kada se izborio za nezavisnost. Ne treba zaboraviti da je ministar Ivica Dačić 19. maja boravio u zvaničnoj poseti ovoj afričkoj zemlji, kada se sastao sa njenim najvišim zvaničnicima , između ostalih i predsednikom Faureom Gnasingbom i svojim kolegom Robertom Dusijem, ministrom spoljnih poslova.

"MOJA CRVENA LINIJA JE SRBIJA" Veselji se obratio Albancima, najavio ZLO KOJE NE SPAVA!

Pre toga, priznanje su povukli Unija Komora, Sao Tome i Principe, Gnijeva Bisao, Burundi, Liberija, Lesoto, Grenada, Madagaskar, Komonvelt Dominika, Papua Nova Gvineja, Solomonska Ostrva, Palau i Centralnoafrička republika.

DA TI SRCE PUKNE OD TUGE! Oni žive na Kosovu, ima ih šestoro, okruženi su Albancima i nemaju ni majku ni oca!

Zanimljivo, Priština je svaki put reagovala saopštenjem da nije došlo do povlačenje priznanja, ali uvek bez dokaza. Nedavno je stiglo i saopštenje Kvinte, u kojem je ''apelovano na Prištinu da ukine takse, a na Beograd da obustavi kampanju za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova (tzv.)''

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!