OVAJ DETALJ SA SEDNICE NIKO NIJE PRIMETIO! Jedna žena je sedela iza Hašima Tačija i sve vreme radila JEZIVU STVAR!

Bruka i sramota na sednici Saveta bezbednosti.

Hašim Tači
Hašim Tači, Foto: Youtube/Printscreen/Tanjug News

Predsednik takozvane Republike Kosovo Hašim Tači obraćajući se na sednici Saveta bezbednosti UN koristio je govor koji mu je napisala Albanka koja vuče sve konce u Americi.

Ambasadorka takozvanog Kosova Vlora Čitaku napisala je govor Hašimu Tačiju, a sve vreme tokom sednice sedela je iza njega i suflirala mu, saznaju mediji iz diplomatskih izvora.

Međutim, Albanci u svojoj bahatosti išli su toliko daleko da je Tači pročitao identični govor u Savetu bezbednosti koji je upravo Vlora Čitaku pročitala u UN 14.11.2018. godine?!

 

Ili je Vlora pokušala da podvali svoj govor Tačiju ili je reč o istoj matrici iz albanskog lobija.

- Ovde je nesumnjivo reč da Albanci koriste isti tekst i istu matricu, najverovatnije osmišljenu u centru albanskog lobija na Menhetnu gde je Vlora čest gost. Cilj je očigledno da više puta ponovljena laž postane istina - kaže izvor iz diplomatske misije Srbije u UN.

- Niko sem građana Kosova nema pravo veta na uspostavljanje kosovske vojske. To je pitanje suverene odluke koju će Kosovo doneti uskoro. To nije suprotna odluks Rezoluciji 1244 - rekla je Čitaku 14.11.2018. u UN i dodala:

- U kampanji etničkog čišćenja koju je vodila srpska vojska, u kosovskom ratu je raseljeno milion kosovskih Albanaca, 20.000 žena je silovano, hiljade su ubijene, a mnogi se još vode kao nestali. Agresor, država Srbija odbija da preuzme odgovornost za zločine - kazala je Čitaku, a nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, opisala je kao "podstrekača najužasnijih tragedija u Evropi posle Drugog svetskog rata".

Gotovo iste reči izrekao je i predsednik tzv Kosova Hašim Tači na sinoćnoj sednici SB UN.

On je rekao da Priština prošle nedelje nije donela nijednu odluku koja je u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i planom Martija Ahtisarija, ustavom Kosova.

Tvrdi i da Kosovo ima "apsolutno pravo da ima vojsku" i da je formiranje vojske volja građana Kosova, "svidelo se to nekom ili ne".

- Zahvaljujući vama, čulo se za sistematsko nasilje i etničko čišćenje. Na hiljade ljudi koji nisu više među nama i 20.000 žena kao žrtve seksalnog nasilja koje su preživeli od Srbije - rekao je Tači i govorio o "etničkom čišćenju od strane državnog aparata Miloševića".

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Davor
  18/12/2018 - 17:38
  Sta ce jadnicak, kad ne zna sam da prica.
 • Korisnik: Mila
  18/12/2018 - 16:03
  A sta oni drugo i rade nego vrte istu pricu, koja pritom nema veze sa vezom, i samo traze kome ce da se uslihtaju ne bi dobili kakvu podrsku
 • Korisnik: Natasa1996
  18/12/2018 - 16:03
  Dugo nisam čuo veću gomilu laži koje Tači sinoć iznese.
 • Korisnik: mosad
  18/12/2018 - 14:59
  nisu primetili samo retardirana pleme srbsko je primetilo istina vajglupa i najretardirana nacija ne4 postoji u svjetu
 • Korisnik: Pera
  18/12/2018 - 14:57
  Rekoh ja da mu ni ta Vlora ne pomaze jer se svi oni bave lazima!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi