Irena Živković, N1
Printscreen
Irena Živković, N1, Foto: Printscreen

Uredništvo televizije N1 napravilo je značajan i nemaran propust.

Naime, ovo nije prvi put da televizija N1 napravi grešku. Naš portal je i ranije objavljivao vesti koje to dokazuju, a jedna od njih je i tekst u kojem je od reči do reči prekucan razgovor Đukanovića i Ćosića, a nekoliko minuta nakon toga je sporna emisija okačena na Jutjub kanal, ali sa izbačenim delom.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Evo još jednog primera u kom se jasno vidi kako pomenuta televizija obmanjuje javnost. 

Naime, oni su predsednicu stranke Dragana Đilasa u Boru predstavili kao predstavnicu Udruženja građana koja organizuje proteste u tom gradu.

Istina je drugačija.

Poslanik u Skupštini Srbije i funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović raskrinkao je još jednumanipulaciju televizije N1.

Pročitajte još:

Naime, ova televizija pokušala je da Irenu Živković predstavi kao predstavnicu Udruženja građana koje organizuje proteste u Boru.

Međutim, kako je u svom tvitu skrenuo pažnju Đukanović, reč je o očiglednoj obmani, pošto je dotična zapravo funkcionerka Đilasove stranke.

 BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina