Kolinda Grabar Kitarović
AP/Darko Bandić
Kolinda Grabar Kitarović

AP/Darko Bandić

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP/Darko Bandić

 

Šešelj Kolindi obezbeđuje još jedan mandat?! U Hrvatskoj će 22. decembra biti održani predsednički izbori, a sudeći po rezultatima eminentnih agencija o rejtingu kandidata koji se pojavljuju ovih dana, nekadašnji hrvatski premijer Zoran Milanović diše za vratom aktuelnoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović i, kako pišu tamošnji mediji, ima velike šanse da je pobedi... Međutim, šef radikala Vojislav Šešelj garantuje da od toga neće biti ništa, budući da Kolindi lično on pomaže da osigura predsedničku fotelju za još četiri godine...

- Ma nema Milanović baš nikakve šanse protiv moje Kolindice! Ona sigurno opet pobeđuje. Ja sam se prepustio transcendentalnoj meditaciji i sve sile univerzuma sada angažujem da joj pomognu da opet bude predsednica... - poručio je Šešelj za „Alo!“.

Vojislav Šešelj

Tanjug

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

 

Inače, iako pretendenti na mesto predsednika Hrvatske još nisu zvanično verifikovali kandidaturu predajom potpisa, predizborna kampanja u komšijskoj zemlji i više je nego interesantna. U predizbornu trku uključila se i starleta Ava Karabatić, nekadašnja učesnica rijaliti programa, koja je počela da prikuplja potpise, i to ni manje ni više nego u seks-šopu, a objavila je i svoj slogan koji glasi: „Sve ću vas zadovoljiti“. Za glavnu protivkandidatkinju Kolindu kazala je da pravi rijaliti šou, ali da je ona ipak u tome dosta bolja.

Ava Karabatić

Alo/ Dejan Briza

Ava Karabatić, Foto: Alo/ Dejan Briza

 

Ava se osvrnula i na slogan „Normalno“ Zorana Milanovića.

- Ne znam ko je danas normalan, možda 0,01 odsto ljudi. Ali, što se tiče Zorana, već sam izrazila svoje mišljenje. On je veliki šarmer, elokventna osoba, čovek koji zna što priča i kako priča. Ipak, ovog puta nema šanse da bude na tronu - ocenila je Ava.

 

Rejtinzi:

Kolinda Grabar Kitarović - 28,9 odsto

Zoran Milanović - 26,4 odsto

Ava Krabatić - 0,5 odst