DAČIĆEVA IZJAVA IZAZVALA PRAVU BURU U VLASTI Ivice, kaži ko je izdajnik!

Haos u Nemanjinoj, potpredsednici Vlade Srbije zaratili zbog izbora i targetiranja izdajnika!


Ivica Dačić, Rasim Ljajić i Zorana Mihajlović
Ivica Dačić, Rasim Ljajić i Zorana Mihajlović, Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Izjava lidera SPS-a Ivice Dačića da je „100 puta rekao da Vučić ne brine za SPS“, već da brine za ljude sa svoje liste i iz svoje stranke izazvala je pravu buru među njegovim kolegama u Vladi, pa je Rasim Ljajić zatražio od njega da kaže na koga je mislio, a Zorana Mihajlović je istakla da ako će u nekom trenutku odlučivati neki „jezičak na vagi” nije sigurna kako će se ko ponašati, imajući u vidu prošlost.

Naime, Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i lider SPS-a, odbacio je kao neosnovane sumnje u pouzdanost te stranke kao partnera u vladajućoj koaliciji sa SNS-om.

On je dodao da je „100 puta rekao da Vučić ne brine za SPS“, već da brine za ljude sa svoje liste i iz svoje stranke.

- Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio listu da bez njegovih partnera sa liste nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke. Vređa me da posle svega što sam zajedno uradio s Vučićem uopšte odgovaram na takva pitanja - rekao je Dačić za jedan dnevni list.

Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i lider SDPS-a, komentarišući Dačićevu izjavu je za „Alo!” istakao da lider SPS-a mora da bude konkretan.

- Ako je već počeo da komentariše druge stranke, Dačić bi sam trebalo da kaže na koga misli. Ja se nisam prepoznao u njegovoj izjavi zato što mi donosimo glasove i zato što smo svih ovih godina bili lojalni i korektni partneri SNS-a. Nikada nismo ucenjivali, a uvek smo glasali za sve predloge vladajuće koalicije u parlamentu. To je lako proverljivo, a to mogu da potvrde i čelnici SNS-a - naveo je Ljajić.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, kazala je za „Alo!” da ne sumnja u lojalnost SPS-a i Ivice Dačića vladajućoj koaliciji i Vladi Srbije.

- Ali ako će u nekom trenutku odlučivati neki „jezičak na vagi”, u šta zaista sumnjam, onda nisam baš sigurna kako će se ko ponašati, imajući u vidu prošlost - dodala je Mihajlovićeva.

 

Vučić kritikovao pojedince iz SNS-a i koalicione partnere

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i SNS-a, kritikovao je u autorskom tekstu ljude iz sopstvene partije, ali i neimenovane koalicione partnere, za navodno „šurovanje sa opozicijom”.

- Ne interesuju me njihove (opozicija) kombinacije s nekim ljudima iz moje partije i pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi ponovo mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu - napisao je Vučić.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Deda
  09/01/2019 - 09:42
  Koliko su pouzdani svi oni koji su prešli u SNS po njihovoj izbornoj pobedi.Narod ih zove preletači
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi