Ivica Dačić, Emanuel Makron
Alo!
Ivica Dačić, Emanuel Makron

Alo!

Ivica Dačić, Emanuel Makron, Foto: Alo!

Naime, srpsku javnost je zaintrigirala fotografija koju su na društvene mreže okačili Ivanka Tramp, kao i ministar Dačić, koja je nastala na generalnoj probi Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Svi su gledali u njene bradavice, a Ivica se smeškao! Sada nam se javio iz Njujorka i otkrio zašto ih nije primetio!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 24.09.2019. 17:18 - 24.09.2019. 17:48 Fotografija Dačića i Ivanke nastala je nakon generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Privatna arhiva Slika ćerke američkog predsednika Donalda Trampa Ivanke i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića postala je planetarni hit.

Fotografija je postala viralna, i to, isključivo zbog odevne kombinacije Ivanke Tramp. Naime, ona je obukla plavu košulju, a ispod nje - ništa.

Ivanka Tramp i Ivica Dačić

Privatna arhiva

Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Privatna arhiva

Ivica Dačić je otišao korak dalje, pa je prilikom susreta sa predsednikom Francuske, bio izrazito srdačan pri pozdravljanju sa njegovom suprugom Brižit, u prilog tome svedoče i fotografije koje su nastale u Njujorku.

Ivica Dačić, Emanuel Makron

Alo!

Ivica Dačić, Emanuel Makron, Foto: Alo!

Prilikom susreta u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, ministar Dačić je čestitao predsedniku Makronu na odličnom govoru prilikom njegove nedavne posete Srbiji i preneo mu da je njegova poseta jedna od najboljih poseta nekog stranog zvaničnika u istoriji naše zemlje.

Pročitajte još:

Predsednik Markron, koji je bio u pratnji supruge Brižite, odgovorio je da mu je bila posebna čast i veliko zadovoljstvo, i da šalje pozdrave predsedniku Vučiću!

Takođe je rekao supruzi kako ministar ima dobar glas i da se divno proveo u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina