Ivica zastao sa Makronom na hodniku, a onda je prišla Brižit! Stegao je za ruku, uputio pogled, pa učinio nesvakidašnji potez!

Alo.rs/D.S. | vesti 2019-09-27 10:06:08 2019-09-27 10:06:08

Prilikom susreta u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, ministar Dačić je čestitao predsedniku Makronu na odličnom govoru prilikom njegove nedavne posete Srbiji

Alo!

Naime, srpsku javnost je zaintrigirala fotografija koju su na društvene mreže okačili Ivanka Tramp, kao i ministar Dačić, koja je nastala na generalnoj probi Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Svi su gledali u njene bradavice, a Ivica se smeškao! Sada nam se javio iz Njujorka i otkrio zašto ih nije primetio!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 24.09.2019. 17:18 - 24.09.2019. 17:48 Fotografija Dačića i Ivanke nastala je nakon generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Privatna arhiva Slika ćerke američkog predsednika Donalda Trampa Ivanke i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića postala je planetarni hit.

Fotografija je postala viralna, i to, isključivo zbog odevne kombinacije Ivanke Tramp. Naime, ona je obukla plavu košulju, a ispod nje - ništa.

Ivica Dačić je otišao korak dalje, pa je prilikom susreta sa predsednikom Francuske, bio izrazito srdačan pri pozdravljanju sa njegovom suprugom Brižit, u prilog tome svedoče i fotografije koje su nastale u Njujorku.

Prilikom susreta u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, ministar Dačić je čestitao predsedniku Makronu na odličnom govoru prilikom njegove nedavne posete Srbiji i preneo mu da je njegova poseta jedna od najboljih poseta nekog stranog zvaničnika u istoriji naše zemlje.

Pročitajte još:

Predsednik Markron, koji je bio u pratnji supruge Brižite, odgovorio je da mu je bila posebna čast i veliko zadovoljstvo, i da šalje pozdrave predsedniku Vučiću!

 

Takođe je rekao supruzi kako ministar ima dobar glas i da se divno proveo u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više