RIBLJA ČORBA OBJAVILA HIT O LIDERU SOCIJALISTA Ivica Dačić i njegov stomačić ušli u pesmu!

„Taman kad pomisliš da će pasti, a on se opet dokopa vlasti”, prvi su stihovi pesme o Ivici Dačiću, šefu diplomatije i lideru SPS-a, koju je napisao Bora Đorđević, a našla se, kao bonus pesma, na novom albumu grupe "Riblja čorba".

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: screenshoot/Youtube

Da su početni stihovi i te kako opravdani, govori i činjenica da je Dačić na vlasti skoro tri decenije.

"DAĆEMO SVE OD SEBE DA KOSOVO NE USPE!" Stefanović iz Čilea obećao borbu do poslednje sekunde glasanja u Interpolu!

Pesma, koja se zove „Ivica Dačić” premijerno je izvedena u septembru na koncertu ove grupe u Jagodini, a Dačić je za „Alo!” poručio da je on, ipak, neće ubaciti u svoj repertoar jer mu glupo da peva o sebi.

- Ja pevam Borine pesme, naročito pesmu „Lutka s naslovne strane”, ali je glupo da sad pevam sam o sebi - kazao nam je šef diplomatije i priznao da nije znao da Bora Đorđević priprema ovu pesmu.

STOJČIĆ ISPROZIVAO ĐILASA! Misli da se ljudi ne sećaju da je bio najgori gradonačelnik Beograda!

- Prilično me je iznenadio, nisam znao da to priprema. Jedino me pitao da li ću se ljutiti, pošto se mi poznajemo više od dvadeset godina. Rekao sam mu da slobodno piše i da peva šta god hoće - kazao je Dačić.

Branko Ružić
Branko Ružić, Foto: Alo / Dejan Briza

Pesma je potpuno oduševila Branka Ružića, Dačićevog kolegu iz Vlade Srbije i stranke, te je prognozirao da može postati i neformalna himna „pravdoljubivih građana i građanki Srbije”.

"Najmanje pozvana osoba da govori o bahatosti jeste Đilas, čovek koji je pretukao sugrađanina u Ralji"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 13.10.2019. 16:36 "Kao direktor Narodne kancelarije, kasnije ministar, pa gradonačelnik radio je na štetu građana, a u korist sebe i svojih firmi", istakao je Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS.

- Numera mi se izuzetno sviđa, ima tradicionalnog „Čorbinog” instrumentala, malo šeretskog teksta, ali kada se slušalac udubi u reči, dobija jasnu poruku međunarodne saradnje, državotvornosti, odgovornosti i patriotizma koju u ovoj numeri personifikuje Ivica Dačić. Da li će postati himna SPS-a, ne znam, ali sam siguran da će postati neformalna relaks himna svih pravdoljubivih građana i građanki Srbije.

SLAVKO GAK Građani više neće dozvoliti da njihovim gradom upravlja lopovluk

VULIN O PROTESTU HRVATSKE PROTIV PETER HANDKEA Nacisti su spaljivali knjige, a ustaše bi spaljivale pisce!

OGLASIO SE VESIĆ! "Kada Đilas ofarba zgradu RTS-a kao sinoć, samo nastavlja da radi ono što je godinama činio toj televiziji!"

"I POSLE MENI KAŽU DA SAM MOLER" Đukanović uništio Đilasa i ekipu! Zbog njegove objave se usijale društvene mreže! (VIDEO)

BONUS VIDEO: PORTIR IZBACIO BOŠKA!

 


 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi