Otvaranje gondole
Instagram/printscreen
Otvaranje gondole

Instagram/printscreen

Otvaranje gondole, Foto: Instagram/printscreen

Tokom otvaranja panoramske gondole, značajne investicije u ovom turističkom odmaralištu koja u narednom periodu treba da poveća posećenost gostiju, Vučić se nije libio da zajedno sa Milanom Stamatovićem, političarem koji pripada opozicionom bloku, otvori ovaj veliki investicioni projekt.

Povodom susreta sa jednim političarem iz suprotnog tabora, predsednik Srbije oglasio se na svom zvaničnom Instagram profilu "avucic" gde u obraćanju javnosti zahvalio svima koji su učestvovali u ovom značajnom projektu.

- Ponosan sam i radujem se svemu što donosi dobro našim građanima. Došao sam da podržim važan projekat. Od mene nećete čuti da je gondola loša, jer je izgradnju inicirao neko drugi. Želim da se zahvalim i čestitam svima koji su na ovome radili. Nema nikakve sumnje da ćemo izgraditi obilaznicu oko Zlatibora, put do Ponikve, da Zlatibor približimo Beogradu - napisao je Vučić.

Ovakav pristup predsednika Srbije predstavlja sasvim novo ponašanje na političkoj sceni gde se na prvo mesto stavlja interes građana i poboljšanje kvaliteta života bez obzira na političku obojenost i to treba da bude vodilja svim učesnicima u političkom životu Srbije.

Pročitajte još: