Ivica Dačić
Printscreen
Ivica Dačić

Printscreen

Ivica Dačić, Foto: Printscreen

Odmah posle obraćanja predsednika Vučića, povodom pretnji koje pojedinci upućuju njegovoj porodici i njemu, Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova složio se da se ovake situacije moraju saseći u korenu.

IVICA DAČIĆ OTKRIO U JUTARNJEM PROGRAMU NA HEPIJU! Još jedna zemlja povlači priznanje Kosova!

- Predsednik Vučić je najviše na udaru jer simbolizuje ovu vlast. Sa ovakvim ophođenjem ne bi trebalo da se kosoliduje nijedna politička vlast. Najniži nivo mržnje u politici je kada neko počne da vam napada ženu, decu, a oni nemaju nikakve veze sa politikom. Takve uvrede i pretnje naravno da zaslužuju osudu. Nije ni potrebno da se to osuđuje, to treba da se hapsi – bio je isključiv ministar Dačić, u emisiji “Dobro jutro, Srbijo”, na Hepi televiziji.

Pročitajte još:

Ministar spoljnih poslova, potvrdio je da i on svakodnevno prima preteća pisma iz Beograda, kao i da mu je zaprećeno sinovljevom otmicom, dok je bio prvi čovek policije i rekao da mu nije bilo dobro.

- Uvek kada novinari postavljaju ovakva pitanja neko se javi i kaže da su u pitanju “neki ludaci”. Slušajte, normalan čovek se sigurno time ne bi bavio.– rekao je Dačić .

POSLE OVIH REČI, ALBANCI NEMAJU KUD! Ivica Dačić urnisao Haradinaja jednom rečenicom!

Minstar Dačić je pozvao je sve stranke u Srbiji, vodeće i opozicione, da se zajedničkim snaga bore protiv pretnji političarima.

BONUS VIDEO: Srbi kivni na novog britanskog premijera. Nazvali ga klovnom, znaju šta je radio pre deset godina