Sergej Trifunović, Minja Miletić
Printscreen
Sergej Trifunović, Minja Miletić

Printscreen

Sergej Trifunović, Minja Miletić, Foto: Printscreen

Zahtevi opozicije, njihove ideje i politički program zapravo ne postoje, jer da postoje valjda bi ih do sada neko od njih zapamtio!

Njihov osnovni i jedini cilj jeste da skinu Vučića sa vlasti i dočepaju se fotelja, a da je to zaista tako potvrđuje veliko neznanje Sergeja Trifunovića, lidera Pokreta slobodnih građana i jednog od najglasnijih učesnika protesta i predstavnika opozicije.

Gostujući u emisiji "Novi dan" autorke Minje Miletić, Trifunović nije znao da objasni koje to izborne uslove zahteva on kao predstavnik jednog pokreta koji pretenduje da dođe na vlast.

Pročitajte još:

 

Inače, ovo pitanje voditeljka je postavila upravo zbog tvrdnji opozicije da nisu zadovoljni izbornim uslovima koji su trenutno u ponudi i da žele drugačija "pravila utakmice". Kada je dobio priliku da objasni šta to suštinski znači, on to nije znao.

U prepoznatljivom maniru, pokušao je da verbalno napadne voditeljku i time izbegne da da odgovor, ali mu i nije baš pošlo za rukom.

- Šta je za vas promena izbornih uslova - pitala je voditeljka.

- Ne znam - odgovorio je Trifunović.

Ana Brnabić

Printscreen

 

Zbog njegovog neprimerenog ponašanja, niko nije primetio jedan detalj, koji nama nije promakao.

Naime, tokom razgovora Sergeju je pukla košulja na leđima i pocepala se po šavu, pa je lider PSG razgovor završio sa rupom na košulji.