Fatalna devojka zaludela dvojicu oženjenih političara: Dva poslanika se švalerišu sa istom službenicom!

A. I. | vesti 2021-04-11 14:44:10 2021-04-11 14:44:10

U pauzama skupštinskih zasedanja dok sede u bifeu, a ponekad i u samoj plenumskoj Sali, narodni poslanici poslednja dva meseca „na meniju“ imaju jako sočnu temu o kojoj šapuću!

Dejan Briza, Alo

Njih je, naime, okupirala informacija ili sočan trač da su dvojica njihovih kolega ušla u ljubavnu tačnije švalersku vezu sa istom mladom skupštinskom službenicom! A ovu priču koja se raširila poput požara po zdanju Narodne skupštine, pa je čak i osoblje u kuhinji upoznato s njom, čini još zanimljivijom to što se ispostavilo da samo ta dva poslanika još uvek ne znaju da se devojka mesecima „druži“ sa obojicom.

Niko od narodnih tribuna s kojim smo juče stupili u kontakt nije bio voljan da javno govori o ovoj temi, ali su nam zagonetnim smehom i ponekom nezvaničnom izjavom potvrdili da je tačno da u parlamentu postoje junaci i situacije nalik onima u španskim serijama.

Jedan službenici napravio dete, drugi jurio čistačice

Mediji su 2016. godine pisali da je jedna od radnica u parlamentu ostala trudna s poznatim poslanikom, koji je takođe bio oženjen. U tadašnjem sazivu, pisalo se, bio je i jedan narodni tribun koji je stalno nasrtao na čistačice napadno ih pozivajući da sednu s njim, popiju kafu i malo se podruže.

Jedan od njih rekao nam je da je ta lepa službenica bliska SPS-u i da je u Skupštinu dovedena po partijskoj liniji, a na pitanje da li su i poslanici kojima je privukla pažnju takođe socijalisti i da li su uopšte iz iste ili različitih poslaničkih grupa nije želeo precizno da odgovori.

- Nije ovo baš prijatna situacija, komična jeste, ali je jako ružno otkrivati imena onih koji se pominju pogotovo što se radi o oženjenim ljudima, to je sve na nivou trača. A kad je reč o socijalistima i da li su oni u ovoj priči, pa mogu reći da sigurno nisu u pitanju njihovi poslanici Toma Fila, Milutin Mrkonjić ili Joška Broz, a ni predsednik Skupštine Ivica Dačić - rekao nam je jedan poslanik uz šalu da posle ovih saznanja više ne stoje konstatacije da je Skupština u novim sazivu jako dosadna i da se unutra ne dešava ništa spektakularno.

- Eh, kad bi ti skupštinski zidovi mogli da progovore, svašta bi moglo da ispliva, nema sumnje da bi pojedincima brakovi bili ugroženi, a možda i status koji u stranci uživaju - zaključuje naš sagovornik.

Expand player
Pogledajte više