Aleksandar Vučić
Printskrin
Aleksandar Vučić

Printskrin

Aleksandar Vučić, Foto: Printskrin

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je najavu studenata iz Udruženja "1 od 5 miliona" da će obnoviti bojkot 

* Vučić je parafrazirao replike iz filma "Balkanski špijun" i rekao da će "Đura i drugi put oprostiti žrtvi što je tukao"

* Vučić je takođe rekao i da bi sve to bilo smešno da nije reč o Univerzitetu u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, komentaršići najave studenata iz Udruženja "1 od 5 miliona" da će obnoviti bojkot ukoliko doktorat Siniše Malog ne bude proglašen za plagijat, da bi sve to bilo smešno da nije reč o Univerzitetu u Beogradu.

"Jedini pritisak kojem je rektorka bila izložena dolazi od onih koji su držali Rektorat u blokadi"

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 16:01 Brnabić ističe da "jedini pritisak kojem je rektorka bila izložena dolazi upravo od strane onih koji je danas navodno brane, odnosno onih koji su instituciju Rektorata držali u blokadi sve ovo vreme".

 

U tom kontekstu novinarima je ponovo je parafrazirao replike iz filma "Balkanski špijun" i rekao da će "Đura i drugi put oprostiti žrtvi što je tukao".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Znači Đura će i drugi put oprostiti što je nekog tukao? Da se ne tiče našeg Univerziteta, meni bi to sve bilo smešno. Stvarno ne znam šta da kažem. Ako ne donešes odluku koja se nama sviđa, opet ćemo ti zabraniti da uđeš unutra, a onda ćeš ti opet da kažeš da smo mi najbolji na svetu. Tako da sam siguran da će Đura još jednom oprostiti svojoj žrtvi što je tukao", rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić

Printskrin

Aleksandar Vučić, Foto: Printskrin

 

 

BONUS VIDEO: Ana Brnabić o upadu u Rektorat

 

 

 

Komentari (1)

Miki

26.09.2019 17:03

Njihovo ponasanje nema vise nikakvog smisla!