Dragan Šutanovac o podeli naših vakcina zemljama regiona: To je dobar potez Vlade i predsednika!

Šefica diplomatije Bosne i Hercegovine rekla je da su to najlošije vakcine, na šta je Vučević odgovorio da je sama izjava skandalozna i da treba ode na Oksfordski univerzitet da kaže Englezima da ne valja i ja je "ona verovatno stručna"

Dragan Šutanovac
Foto: Printscreen/YouTube

- Astrazeneka je Oksfordska vakcina. Teško da neko u Evropi može da kaže da ta vakcina ne valja ili kako je ona rekla "da je to vakcina za sirotinju i siromašne". Mislim da je tu jasna njena poruka i ta žena ne zaslužuje da bude na poziciji na kojoj jeste. Ako već nije mogla da kaže nešto pametno, onda nije morala da priča nešto glupo. To što je rekla je izuzetno glupo jer pravi nervozu među ljudima koji zaista imaju problem pandemije, a nije problem koji se rešava unutar granica Srbije. Pandemija je kao i organizovani kriminal, ne poznaje granicu. Ako pomognemo komšijama, pomogli smo i sebi, bez obzira što neki to ne razumeju. Mislim da je to dobar potez Vlade i predsednika - rekao je Šutanovac i dodao:

Bojim se da ćemo uči u drugi problem. Koliko sam čuo, da je 95 posto ljudi koji su se prijavili vakcinisano. Evo ja pozdravljam građane. I ja sam se vakcinisao. Ukoliko ne budemo imali veći stepen vakcinacije, na kraju dana biće jako loša situacija za nas, a svaka pomoć u okruženju ima prezentaciju neke moći. Nije čudo što Rusija podelila više vakcina, nego što je vakcinisano u samoj Rusiji. Slična stvar je i sa Kinom. Tu vršite vašu neku prezentaciju moći. To su stvari koje su dobre i nemam nikakvu dilemu. Svako normalan će to pohvali.

*

 • Korisnik: vladan
  07/03/2021 - 18:44
  ajde nastoj da se sto vise uvuces predsedniku malo li si se okucio
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi