Vladimir Đukanović
Printscreen/Youtube
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

On je rekao da je šokiran onim što je čuo od Nikole Jovanovića koji je govorio o poreklu Vuka Jeremića.

Pročitajte još:

- Šokiran sam onim što sam čuo iz usta Nikole Jovanovića. Kakve veze ima što je Vuk Jeremić potomak Pozderaca? - pita se Đukanović, a onda je dodao:

- Zar je moguće da se prebrojavaju krvna zrnca po nacionalnoj i verskoj osnovi? Kakvog je to ekstremistu Đilas primio u svoje redove i šta će reći sutra za Mariniku Tepić? - napisao je Vladimir Đukanović, član SNS-a.

Da podsetimo, doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović u kafani je razgovarao s nepoznatim muškarcem i nedvosmisleno pokazao šta opozicioni prvaci stvarno misle jedni o drugima, kada je lidera Narodne stranke Vuka Jeremića nazvao "polu-Bošnjakom".

Vuk Jeremić, Foto: Youtube printscreen

Nikola Jovanović je rekao:

- Sad ću ti nešto reći da skinem kamen sa srca. Da li ti znaš kakvu aluziju i imresiju i asocijaciju izaziva prezime Pozderac u mojim krajevima?! Nema čoveka koji mi nije rekao "beži od tog Pozderca!" Pitao sam se dugo kako je moguće da čovek koji tvrdi da je iz Ježevice, da je nacionalista, kako je moguće da ne vidi ono što ja vidim?! Kako je moguće da postavi Hermana? Kako je moguće da mu je siva eminencijha neki čovek koji je topio tenkove?

Preporučujemo: