Aleksandra Tomić
Tanjug
Aleksandra Tomić

Tanjug

Aleksandra Tomić, Foto: Tanjug

Pročitajte još:

 

 

"Do kada će Srbija da bude žrtva govora mržnje i verbalnog i fizičkog nasilja Ðilasa, Jeremića, Obradovića i Trifunovića, nad svim ženama koje drugačije misle od njih?" pita Tomićeva u saopštenju.

Ona je dodala da je u opoziciji postao svakodnevni manir da se najgorim uvredama i gadostima na društvenim mrezama kvalifikuju premijerka, predsednica Narodne Skupštine, ministarke, poslanice, a sada su to novinarke i sve žene, generalno, koje bi se suprotstavile ovom "ludilu" - "žene koje su ti ''veliki lideri'' nekakvog saveza prvo tukli, a sada ih nazivaju kurvama".

Preporučujemo i ovo:

 

 

"Građani Srbije prepoznaju kako bi budućnost izgledala ako bi ovakav ''Savez za nasilje'' preuzeo da ponovo uništava Srbiju, koju su već jednom opustošili. Zaštita ljudskih prava žena, po različitim pitanjima, za njih ne bi ni postojala u društvu, zato i nisu merili stepen nasilja nad ženama do 2012. Potrebno je da Srbija javno osudi ovakve pojave u društvu i da se stane na put ovoj političkoj histeriji promašenih političara u pokušaju", navodi se u saopštenju.