VESIĆ ODUVAO BASTAĆA NAKON UPADA U ALO! Đilasov potrčko bezočno vrši pritisak na medije sa svojim pajtosom, koji je u vreme Draganove "vladavine" držao u mraku sve građane!

To što je uradio najbolje pokazuje kako Bastać i njegov šef Đilas razumeju medijske slobode

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Tanjug

Bastaćev upad u redakciju Alo! je bezočan pritisak na medije. To što je uradio najbolje pokazuje kako Bastać i njegov šef Đilas razumeju medijske slobode. Za njih mogu da postoje samo oni mediji koji pišu lepo o njima. Kada se neko usudi da ih kritikuje, te medije Đilas i Bastać proganjaju, prete novinarima i urednicima i satanizuju ih. Ne čudi me da je sa Bastaćem bio njegov potrčko Branko Miljuš koji je bio direktor Đilasovih i Miškovićevih dnevnih novina u vreme kada je Đilas vladao ovom zemljom. To je bilo vreme kada je Savet za borbu protiv korupcije optužio Đilasa da je imao monopol u medjima.

Zato Bastać i njegov šef Đilas ne mogu da razumeju da su mediji u Srbiji slobodni i da ako nisu zadovoljni njihovim izvestavanjem mogu da se obrate sudu. Za njih su slobodni mediji koji pišu neistine o Aleksandru Vučiću ili o njegovim saradnicima iz SNS-a kada se neko usudi da napiše nešto o njima tada prete tim medijima.

Ono što je Đilasov potrčko Bastać uradio upadom u redakciju Alo! i pretnjom urednicima i novinarima predstavlja pritisak na medije i zahteva svaku osudu.

Saopštenje za javnost zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića povodom upada Marka Bastaća u redakciju Alo!

Detaljnije o tome možete pročitati ovde.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Bojana
  03/06/2019 - 21:03
  Đilas je godinama sistematski uništavao Beograd.
 • Korisnik: Zupan
  03/06/2019 - 20:12
  Vreme je da se ovom Bastacu stane na kraj,i vreme je da tuzilastvo malo radi i jenom da se kazni za njegovo nasilnicko ponasanje!
 • Korisnik: Ana
  03/06/2019 - 19:18
  Bastac je zreo za zatvor
 • Korisnik: Jana
  03/06/2019 - 18:53
  Ponašanje kakvo ne priliči jednom političkom predstavniku!
 • Korisnik: Zoran
  03/06/2019 - 17:56
  Sramotno ponasanje Bastaca, za svaku osudu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi