Đilas, Jeremić, Obradović, zelenović
Alo!/Dejan Briza
Đilas, Jeremić, Obradović, zelenović

Alo!/Dejan Briza

Đilas, Jeremić, Obradović, zelenović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji se zalaže za rušenje Srbije i stvaranje tzv. "republike Sandžak" i koji je išao u Prištinu na poklonjenje Hašimu Tačiju, pridružio se pokretu "1 od 5 miliona", što znači da je postao najbliži saradnik Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Pročitajte još:

Sulejman Ugljanin, plakati, Novi Pazar

Alo!

Sulejman Ugljanin, plakati, Novi Pazar, Foto: Alo!

Podsetimo, Sulejman Ugljanin je krajem prošle godine nakon izbora za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća izjavio da će se otvoreno zalagati za tzv. "republiku Sandžak".

Preporučujemo i ovo:

On je slavio uz poklič "Živela Sandžaka republika!", zajedno sa svojim pristalicama, ne krijući koliko je gnevan na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je on jedina prepreka za ostvarivanje njegovog bolesnog plana za cepanje Republike Srbije!

Reč je o istom onom Ugljaninu, koji se u februaru 2017. godine sastao sa Hašimom Tačijem u Prištini veličajući ga rečima da je "izgradio demokratsku državu Kosovo."

 

Komentari (5)

Mia

09.03.2019 17:57

Oni ponovo podrzavaju otimanje nase zemlje neka se stide svog srpskog porekla.

Sara

09.03.2019 18:01

Điki, Jeremić i Boškić su uvek radili protiv Srbije i svog naroda, nije čudo sto sarđajuju sa Ugčjaninom. Treba da ih je sramota.

Verica

09.03.2019 18:23

ZA opoziciju:sto gore to bolje.

Tatjana

09.03.2019 18:36

Ne znam ko je lud da podržava ove autošoviniste iz szs-a k9ji bi nam nam rasparčaju celu zemlju!?