Đilas prekosutra objavljuje kandidaturu!

Ekipa Alo! | vesti 2017-12-11 17:55:10 2017-12-11 17:55:10

Đilas se kandiduje u četvrtak!

Alo!/Marko Đoković

Bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji predsednik DS-a Dragan Đilas će u intervjuu za jedan nedeljnik otkriti svoje karte i ući u trku za Beograd, saznaje „Alo!“. On će tada, prema našim informacijama, izaći u javnost i zvanično saopštiti da će pokušati da se vrati na čelo prestonice.

- Đilas se dosta lomio da li da se kandiduje. Naručivao je silna istraživanja, sastančio s opozicionarima, nekoliko puta dizao ruke od svega, jer se plaši debakla, ali na kraju je ipak presekao, doneo odluku da se definitivno vraća u politiku i da će se kandidovati na beogradskim izborima. Svoju odluku javnosti će saopštiti u četvrtak, jer ne želi više da gubi vreme kada je reč o kampanji u koju će, naravno, uložiti milione i angažovati ceo ekspertski tim - otkriva naš izvor.

Nekadašnji gradonačelnik Beograda u toj trci računa na podršku lidera PSG-a Saše Jankovića, ali i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića. Janković nikada nije ni krio svoju podršku Đilasu te ni početkom decembra nije propustio priliku da ga nahvali.

- Mislim da je ubedljivo najbolji kandidat od svih koji su do sada najavili svoju kandidaturu ili su pomenuti kao mogućnost - kazao je nedavno Janković.

Expand player
Pogledajte više