Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo!/Vladimir Marković
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pročitajte još:

Vesić je na svom Fejsbuk profilu poručio da je to način na koji Dragan Đilas doživljava vlast, pa podsetio javnost na to da policajac koji se našao na meti nekadašnjeg gradonačelnika Beograda pošteno obavlja svoj posao, kao i da mesečno zarađuje 50.000 za to.

Njegov status prenosimo u celosti.

Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

- Đilasovo bahato ponašanje prema policajcu pokazuje ko je zapravo taj čovek koji je harao Srbijom i čije su firme su za vreme koje je proveo na vlasti, imale promet od 619 miliona evra.

Čovek koji je oteo deo javne garaže na Vračaru, čovek koji je napadao studente koji su usudili nešto da ga pitaju, čovek koji je od objekta za odmor dece napravio Kuću Velikog brata bahato preti policajcu na ulici! To je pravo lice Dragana Đilasa, koje on misli da može da sakrije prenemaganjem i tako što glumi žrtvu.

Sramotno je da Đilas, bahati milioner, koji je po sopstvenom priznanju, dok je bio na vlasti, zaradio preko 100 miliona evra preti i vređa na ulici poštenog policajca koji prima platu od 50.000 dinara i koji je kriv samo zato što je zaustavio Đilasa dok je bahato vozio. To pokazuje kako Đilas razume vlast i kako se odnosi prema običnom čoveku. Kao kada se nedavno unosio u lice policajcu preteći mu da neće moći ništa da radi kada on dođe na vlast - stoji u statusu zamenika gradonačelnika Vesića.

Optužbe na račun ministra Stefanovića nisu slučajne: Ovo je razlog pokušaja plasiranja nove afere

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 18.09.2019. 16:24 Progovorila šefica voždovačkih naprednjaka Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Povodom optužbi da je otac ministra policije Nebojše Stefanović povezan sa firmom koja trguje oružjem i naoružava države pod sankcijama, reagovala je članica GO SNS-a, šefica voždovačkih naprednjaka i članica Veća opštine Voždovac, Ivana Tomić Ilić.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete