ĐILASOV SAVEZ ZA SRBIJU OPET U OFANZIVI Optužbe na račun ministra Stefanovića nisu slučajne: Ovo je razlog pokušaja plasiranja nove afere

Progovorila šefica voždovačkih naprednjaka

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Povodom optužbi da je otac ministra policije Nebojše Stefanović povezan sa firmom koja trguje oružjem i naoružava države pod sankcijama, reagovala je članica GO SNS-a, šefica voždovačkih naprednjaka i članica Veća opštine Voždovac, Ivana Tomić Ilić.

- Dragan Đilas i njegovi pajtaši iz interesne grupacije koju nazivaju Savez za Srbiju i predstavljaju “opozicijom”, opet su podlo i kukavički, u svom već prepoznatljivom stilu, napali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, ovog puta preko ministra unutrašnjih poslova i potpredsednika SNS-a i Vlade Srbije, Nebojše Stefanovića - navela je Tomić u saopštenju dostavljenom medijima.

Ona je istakla da su Dragan Đilas i njegovi plaćeni “novinari” ponovo, u nedostatku argumenata protiv vlasti, posegli za onim u čemu su najbolji, a to je fabrikovanje laži o članovima porodice ministra Stefanovića.

- Posle porodice predsednika Vučića, posle bezočnih napada na njegovu decu, posle uhođenja supruge i tek rođene bebe, brata ministra finansija Siniše Malog, sada je na redu otac Nebojše Stefanovića. Sramno je ovo čime se oni služe sa samo jednim ciljem, a to je po svaku cenu srušiti Aleksandra Vučića i destabilizovati Srbiju kojoj je posle dvadeset godina njihovog čerupanja, vraćen ugled u svetu, a građanima dostojanstvo - navodi se u saopštenju.

Neću da ubijam DS po nalozima Dragana Đilasa!

AUTOR: D. Ramadani DATUM I VREME: 18.09.2019. 11:56 - 18.09.2019. 12:32 Ne želim da radim po direktivama Dragana Đilasa, niti da učestvujem u političkom samoubistvu Demokratske stranke, poručio je u razgovoru za „Alo!" Nenad Borović, koji je juče napustio Demokratsku stranku i prešao u Srpsku naprednu stranku.

Tomićeva je poručila liderima Saveza za Srbiju da su oni poslednji koji bi trebalo da pozivaju tužilaštvo da ispituje navode koje su sami plasirali u svojim medijima.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Prošlo je vreme kada ste vi preko svojih medija i svojih institucija koje ste privatizovali, i hapsili i sudili. Zbog toga su vam građani i presudili na izborima i zbog toga ste svedeni na nivo statističke greške.

HARADINAJ HOĆE DA KOMADA SRBIJU! Poziva na rušenje države! Beograd mora hitno da reaguje!

I nakon ovog poslednjeg napada na porodicu ministra Stefanovića potpuno je jasno i objašnjivo vaše zalaganje za bojkot izbora, i to građani treba da znaju. Savez za Srbiju nema program, nismo čuli ni jedan plan za ekonomski razvoj Srbije, ni jednu ideju kako rešiti problem Kosova, i logično je to što ova interesna sekta zagovara bojkot izbora.

Ivana Tomić Ilić
Ivana Tomić Ilić, Foto: Youtube Printscreen

Njihov program su vređanje i pretnje ženama, pozivi na linči silovanje predsednikove dece ili kao u poslednjem slučaju izmišljene afere o švercu oružja oca ministra policije. Njihova koalicija zasniva se na mržnji prema Aleksandru Vučiću i želji da se dokopaju vlasti da bi šišali novac iz državnog budžeta - navela je Tomić u saopštenju i istakla da i članovi Srpske napredne stranke, i svi normalani ljudi, mogu jedino da se zgroze nad ovakvim načinom obračunavanja sa političkim protivnicima.

ĐILASOV MARSOVAC NE IZLAZI IZ REKTORATA! Rano jutros dočekao rektorku na vratima! Svi se čudili njegovom ponašanju pred uglednom ženom

- Najoštrije osuđujem svaki vid napada na bilo čiju porodicu, a naročito ako je to deo šireg plana za destabilizaciju Srbije. Kod Srba je porodica svetinja, ali onaj koji ne poštuje svoju porodicu, i tuče ženu, ili tasta, ne zna šta to znači, i takvi bahati, osioni i podli ljudi nikada više neće voditi Srbiju! - poručila je poverenica OO SNS Voždovac.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi