Dragan Đilas
Alo!/ Rajko Ristić
Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Povodom optužbi da je otac ministra policije Nebojše Stefanović povezan sa firmom koja trguje oružjem i naoružava države pod sankcijama, reagovala je članica GO SNS-a, šefica voždovačkih naprednjaka i članica Veća opštine Voždovac, Ivana Tomić Ilić.

- Dragan Đilas i njegovi pajtaši iz interesne grupacije koju nazivaju Savez za Srbiju i predstavljaju “opozicijom”, opet su podlo i kukavički, u svom već prepoznatljivom stilu, napali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, ovog puta preko ministra unutrašnjih poslova i potpredsednika SNS-a i Vlade Srbije, Nebojše Stefanovića - navela je Tomić u saopštenju dostavljenom medijima.

Pročitajte još:

Ona je istakla da su Dragan Đilas i njegovi plaćeni “novinari” ponovo, u nedostatku argumenata protiv vlasti, posegli za onim u čemu su najbolji, a to je fabrikovanje laži o članovima porodice ministra Stefanovića.

- Posle porodice predsednika Vučića, posle bezočnih napada na njegovu decu, posle uhođenja supruge i tek rođene bebe, brata ministra finansija Siniše Malog, sada je na redu otac Nebojše Stefanovića. Sramno je ovo čime se oni služe sa samo jednim ciljem, a to je po svaku cenu srušiti Aleksandra Vučića i destabilizovati Srbiju kojoj je posle dvadeset godina njihovog čerupanja, vraćen ugled u svetu, a građanima dostojanstvo - navodi se u saopštenju.

Neću da ubijam DS po nalozima Dragana Đilasa!

AUTOR: D. Ramadani DATUM I VREME: 18.09.2019. 11:56 - 18.09.2019. 12:32 Ne želim da radim po direktivama Dragana Đilasa, niti da učestvujem u političkom samoubistvu Demokratske stranke, poručio je u razgovoru za „Alo!" Nenad Borović, koji je juče napustio Demokratsku stranku i prešao u Srpsku naprednu stranku.

Tomićeva je poručila liderima Saveza za Srbiju da su oni poslednji koji bi trebalo da pozivaju tužilaštvo da ispituje navode koje su sami plasirali u svojim medijima.

Nebojša Stefanović

Tanjug/Dragan Kujundžić

Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Prošlo je vreme kada ste vi preko svojih medija i svojih institucija koje ste privatizovali, i hapsili i sudili. Zbog toga su vam građani i presudili na izborima i zbog toga ste svedeni na nivo statističke greške.

I nakon ovog poslednjeg napada na porodicu ministra Stefanovića potpuno je jasno i objašnjivo vaše zalaganje za bojkot izbora, i to građani treba da znaju. Savez za Srbiju nema program, nismo čuli ni jedan plan za ekonomski razvoj Srbije, ni jednu ideju kako rešiti problem Kosova, i logično je to što ova interesna sekta zagovara bojkot izbora.

Ivana Tomić Ilić

Youtube Printscreen

Ivana Tomić Ilić, Foto: Youtube Printscreen

Njihov program su vređanje i pretnje ženama, pozivi na linči silovanje predsednikove dece ili kao u poslednjem slučaju izmišljene afere o švercu oružja oca ministra policije. Njihova koalicija zasniva se na mržnji prema Aleksandru Vučiću i želji da se dokopaju vlasti da bi šišali novac iz državnog budžeta - navela je Tomić u saopštenju i istakla da i članovi Srpske napredne stranke, i svi normalani ljudi, mogu jedino da se zgroze nad ovakvim načinom obračunavanja sa političkim protivnicima.

- Najoštrije osuđujem svaki vid napada na bilo čiju porodicu, a naročito ako je to deo šireg plana za destabilizaciju Srbije. Kod Srba je porodica svetinja, ali onaj koji ne poštuje svoju porodicu, i tuče ženu, ili tasta, ne zna šta to znači, i takvi bahati, osioni i podli ljudi nikada više neće voditi Srbiju! - poručila je poverenica OO SNS Voždovac.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete