"Đilas i ostali na najgori način zloupotrebili decu za svoje političke ciljeve, a sad im smeta i patrijarh!"

Alo.rs | vesti 2019-03-26 16:42:50 2019-03-26 16:42:50

Marković je postavio pitanje šta traže lideri opozicije po belom svetu i da li Đilas u Vašingtonu traži podršku za rušenje vlasti u Srbiji.

Tanjug/Filip Krajincancic

Narodni poslanik SNS Aleksandar Marković pitao je da li će lideri opozicije Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić biti procesuirani jer su oni bili organizatori i inspiratori upada u zgradu RTS-a. 

Pročitajte još:

On je istakao da su Đilas i ostali na najgori način iskoristili i zloupotrebili decu za svoje političke ciljeve.

"Nagovorili ih da upadnu u zgradu RTS, nahuškali ih da se sukobljavaju sa policijom, a onaj ko je najodgovorniji za to je kao najgora kukavica pobegao iz zemlje", rekao je Marković.

Preporučujemo i ovo:

Marković je postavio pitanje šta traže lideri opozicije po belom svetu i da li Đilas u Vašingtonu traži podršku za rušenje vlasti u Srbiji. 

Ocenivši da nije tajna da predstavnici opozicije računaju na podršku nekih zapadnih zemalja u ostvarivanju svojih ciljeva, Marković je podsetio na sastanke organizatora protesta sa predstavnicima američke ambasade kao i na sastanak Đilasa sa premijerom Severne Makedonije, Zoranom Zaevim.

Marković je naglasio da liderima opozicije sada smeta i Patrijarh Srpski, Gospodin Irinej i osudio sraman napad na njega od strane Saveza za Srbiju.

"Ovde se radi o tome, i to je suština, da isti oni koji su opljackali Srbiju i uništavali decenijama našu zemlju sada pokušavaju da se vrate na vlast da bi nastavili sa ličnim bogaćenjem", zaključio je Marković.

 

Expand player
Pogledajte više