VESIĆ ARGUMENTIMA ODOGOVORIO NA ŠOLAKOVE PROZIVKE Da li je SBB ikada uplatio jedan jedini dinar gradu za stotine kilometara kabla koje je postavio

Oštro

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo / V. Marković

*Da li je SBB uplatio gradu jedan jedini dinar gradu

* Zašto se krije iza famozne Junajted Grupe

* Zašto ignorišu zabranu postavljanja kablova

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oglasio se danas na svojoj Fejsbuk stranici i odgovorio na prozivke  Dragana Šolaka, vlasnika najvećeg kablovskog operatera u Srbiji SBB i suvlasnika televizije N1.

 

Vesićev post prenosimo u celosti:

"Vidim da se Šolak ponovo raspisao, doduše ne lično, već se ponovo krije iza famozne Junajted grupe koju izgleda nema ko da predstavlja.

dokument, toplana, SBB, kablovi
dokument, toplana, SBB, kablovi, Foto: Foto Facebook Goran Vesić

 

Ponovo nudi bezvredne papire kojima je istekla važnost, a nije ga sramota da se poziva na pokojnog gradonačelnika Beograda Nenada Bogdanovića koji ne može ni da ga demantuje, ni da mu odgovori. Na šta je sve Šolak spreman ne bi li sakrio svoje piratsko poreklo i nelegalne poslove!?

 

Sve nam Šolak reče, pokaza i neke dopise na kojima je sakrio ime ministra, ali nikako da nam da odgovor na jedno pitanje - DA LI JE SBB IKADA UPLATIO GRADU JEDAN, JEDINI DINAR za sve te stotine kilometara kablova koje su postavili u Toplanama? Za Šolaka je normalno da ne plaća ništa Gradu Beogradu, ali za mene nije.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo.rs

 

Šolaku i njegovoj famoznoj Junajted grupi odgovoriću sutra ujutru, a Beogradske toplane do kraja nedelje protiv SBB-a podnose tužbu za naknadu štete.

Danas ću im odgovoriti samo jednim papirom - naredbom direktora Toplana Zorana Predića iz 2009. godine kojom im se zabranjuje postavljanje optičkih kablova. Pa ako su imali ugovor i ako su radili sve legalno zašto bi im direktor Predić zabranio da postavljaju kablove? I još nešto. Ko je naredbu tadašnjeg direktora Predića stavio van snage i ko je bio iznad njega? Pa jedan drugi gradonačelnik koji za razliku od ovog na koga se pozivaju može da priča i koji je Šolakov poslovni partner - Dragan Đilas!

U toj vezi Đilas - Šolak leži odgovor na sva pitanja. Ali o tome ćemo sutra.

Vesić:Mnoge lokalne samouprave su na meti bogatih pojedinaca, poslednji takav primer je pritisak Dragana Šolaka na Grad Beograd

OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH RUKOVODSTVO " UNITED GROUP" I "N1" SKRIVAJU IZVEŠTAJ O VOĐENJU Kako je stručnjak BBC Džejms Harding srušio mit o Šolakovim "nezavisnim" medijima!

ŠOLAK ŠEST GODINA POTKRADA HRVATE I AMERIKANCE?! Veliki skandal potresa Srbiju: Programi HRT-a se emituju bez dozvole i naknade

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi