Buduća potpredsednica Đilasove stranke želi da sravni RTS sa zemljom!

Alo!; | vesti 2019-01-19 15:50:24 2019-01-19 15:50:24

Drama se nastavlja!

Tanjug/Sava Radovanović

Na poziv koji su uputili građanima organizatori protesta "Jedan od pet miliona", da ponesu jaja i gađaju zgradu RTS-a, reagovala je i buduća potpredsednica stranke Dragana Đilasa, Marinika Tepić.

PROČITAJ JOŠ:

Naime, ona je na svom Tviter profilu pozvala građane da ponesu "rekvizite koje žele", i navela da je na ranijim protestima već bilo gađanja jajima.

- Molim vas! Neki su već i ranijih subota nosili kokošjaja jaja i bacali na RTS. Neka svako ponese rekvizit koji želi, važno je da smo svi danas na Platou u 18h sa svojim. I prijateljima, i jajima. Eto - napisala je Marinika Tepić.

PREPORUČUJEMO:

Time se nastavio skandalozan niz izjava koje je uputila opozicija uoči protesta. Protiv gađanja jajima reagovali su i oni koji podržavaju protest, a neki su tražili od pojedinih organizatora skupa da napuste organizaciju zbog namera da demoliraju zgradu RTS-a.

Poslanica Marinika Tepić, jedan od ideologa opozicije, i ranije je bila u centru pažnje kao istaknuti jurišnik svoje stranke.

Bez ikakvog pardona je krajem prošle godine optužila Srbiju da je direktno učestvovala nemilim događajima na ulicama Banjaluke nakon kojih je uhapšen Davor Dragićević!

Expand player
Pogledajte više