SAD STE SE SETILI NOVINARSTVA KAD SU ISPLIVALI DOKUMENTI PROTIV VAŠEG ĐILASA Branko Čečen kukao u "Utisku nedelje": Nemojte puštati vesti bez dokaza!; Dok su tukli po Vučićevom bratu, svi ćutali kao zaliveni! (VIDEO)

Novinar Branko Čečen je gostujući u "Utisku nedelje" govorio je o puštanju tekstova u medijima bez proverenih informacija.

Branko Čečen
Branko Čečen, Foto: screenshoot

Čečen se osvrnuo na ovu temu, pre svega, zbog pisanja o bratu Dragana Đilasa, ističući da mediji ne treba da objavljuju priče koje nisu zasnovane na dokazima i izvorima.

Ono što je Čečen izgleda malo zaboravio jesu objave medija koje on smatra objektivnim, iako su miljama daleko od toga, a koji su bez ikakvih dokaza objavljivali priče kako brat pedsednika Srbije Andrej Vučić kupuje zemlju u Vojvodini.

Ovu priču nedeljnik NIN je izbacio na prvu stranu pozivajući se na reči Jelisavete Vasilić i tvrdili da Andrej Vučić ima zemljište po Vojvodini.

Ova priča nije potkrepljena nijednim jedinim dokazom, dokumentom, papirom, a paori koji su navodno svedočili o kupovini zemlje nigde ne postoje.

Evo kako izgleda "objektivnost i demokratija" na N1, Novoj S, Utisku nedelje, u NIN-u, i ostalim medijskim kuloarima petooktobaraca.

Zapljuni bez dokaza i beži.

Povezane vesti

 • Korisnik: vlada
  30/11/2020 - 19:54
  Čečene u Čečeniju,
 • Korisnik: branka met
  30/11/2020 - 19:12
  Gdin Čečen, vi o istraživačkom novinarstvu znate koliko i moja baba Sofija. Smatrate da se istraživanje može usmeriti samo na vaše neistomišljenike, a vaši pajtosi i politički saborci moraju biti izuzeti od toga. Šta ćemo sa "istraživačkim novinarstvom" kada je u pitanju Vučić i njegova porodica i naročito deca, Mali, Vulin. Za njih to ne vredi. Pozabavite se malo temom "istraživačko novinarstvo i politička korektnost" ili još bolje "novinarska čast i poštenje u istraživačkom novinarstvu".
 • Korisnik: Penzioner
  30/11/2020 - 18:54
  Dajte nam Srbe, dosta nam je čečena!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi