Srđan Nogo
Tanjug/Dimitrije Goll
Srđan Nogo

Tanjug/Dimitrije Goll

Srđan Nogo, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Srđan Nogo, kako naš portal saznaje, a piše i današnja Politika na naslovnoj strani, dobio je podršku narodnog poslanika Zorana Radojičića za pokretanje disciplinskog postupka protiv kolovođa priključenja Dveri SzS, a to su Predsednik Obradović Boško, doskorašnji direktor Slobodan Dimović, i narodna poslanica Dveri Marija Janjušević, kojoj se zamera pripadnost tajnim društvima.

Pročitajte još:

Radojčić je unutrašnjoj strukturi poslao materijal o umešanosti pomenute grupe u kršenje statutarnih odredbi, a traži da se uz njih, iz Dveri isključi i član Predsedništva Jugoslav Kiprijanović. Iz dobro obaveštenih izvora, bliskih vrhu Dveri saznajemo da su mnogi dverjani šokirani optužbama koje se navode, i da se sada unutarstranačka borba polako dovodi na teren da li uopšte dverjani žele da budu deo ovakvog Saveza za Srbiju, jer je argumenat koji se pojavio taj da je Boško Obradović dverjanima obećavao da u Szs neće biti Tadića i Živkovića i sada su dverjani besni, jer su bili obmanuti.

Preporučujemo još:

Radojičić, kako piše Politika kaže:"Jedan izveštaj se šalje unutrašnjoj strukturi, drugi državi, a treći, onaj stvarni, poznat je nekolicini ljudi." Drugim rečima u Dverima, se po rečima Radojičića, vodi trostruko knjigovodstvo.

Zbog svega toga, Srđan Nogo poziva Boška Obradovića na tv duel na bilo kojoj tv stanici (opet po pisanju Politike) da bise saznalo ko je u pravu. Naš list je došao u posed disciplinske prijave kojom se traži disciplinska odgovornost i isključenje iz stranke Obradovića, Dimovića i Kiprijanovića.