Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Bivši ministar prosvete RS N. S. optužen je da je počinio krivično delo obljube trinaestogodišnje devojčice iz Banjaluke. Banjalučko tužilaštvo je optužnicu dostavilo Okružnom sudu Banjaluka na potvrđivanje.

Istovremeno zatraženo je i produženje pritvora optuženom do okončanja prvostepenog postupka.

Panično okreću telefone da bi došli do Vučića, a Zorana se izblamirala kao niko!

AUTOR: J. Đ. DATUM I VREME: 02.10.2019. 07:00 Mnogi ministri u Vladi Srbije svoje sedenje tamo bukvalno doživljavaju kao pitanje života i smrti, veruju da će im život stati s prestankom ministarskog mandata. Foto: Tanjug/ Slobodan Miljević * Nakon što je "Alo!"

O ovom slučaju portal Srpskainfo je ekskluzivno pisao još u junu ove godine kada je bivši ministar prosvete RS uhapšen zbog zlostavljanja trinaestogodišnje učenice.

Nakon što je pred više stručnjaka ispričala šta se događalo u porodičnoj kući osumnjičenog, nadležni su potvrdili da trinaestogodišnja učenica osnovne škole govori istinu, nakon čega je N. S. i uhapšen.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policije tek dan nakon hapšenja osumnjičenog saopšteno je da je zbog krivičnog dela obljube nad detetom mlađim od 15 godina uhapšen osumnjičeni N. S.

Pročitajte još:

N. S.  je na teret stavljen jedan od najtežih oblika krivičnog dela obljube nad detetom mlađim od 15 godina za koje se izriče minimalna kazna od osam godina robije.

Izvor Srpskainfo iz istrage objasnio je da je novi slučaj seksualnog zlostavljanja otkriven nakon intervencije škole koju pohađa devojčica.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina