Bratislav Gašić sa sinovima
Instagram
Bratislav Gašić sa sinovima

Instagram

Bratislav Gašić sa sinovima, Foto: Instagram

Nikola Gašić, najmlađi sin Bratislava, nekadašnjeg ministra odbrane, proslavio je punoletstvo u društvu porodice i prijatelja. Njegov stariji brat Milan je fotografije objavio na društvenoj mreži Instagram i pohvalio se odabirom poklona.

Funkcioner naprednjaka Bratislav Gašić je za “Alo!” otkrio šta je sinu poželeo, ali i koji mu je savet dao sada, kada je ušao u svet odraslih.

- Rekao sam mu samo: “Dobro došao u ozbiljan svet”, sa željom da ostane odgovoran, human i ozbiljan čovek, što on već jeste. Nikola je dobar sportista, vukovac u školi i jedan od onih sinova kojima se roditelji ponose - kazao je Gašić.

Milan i Nikola Gašić

Instagram

Milan i Nikola Gašić, Foto: Instagram

Milan Gašić je na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa proslave punoletstva, a čini se da se njegovim pratiocima najviše dopala ona na kojoj je sa ocem Bratislavom i braćom Nikolom i Vladanom.

- Izveo otac i trećeg na put! - napisao je Milan, koji je bratu poklonio 100 evra.

- Kako se smeje čim vidi poklon dve pijane glave! Srećan rođendan, brate moj, još jednom - napisao je ispod zajedničke fotografije sa slavljenikom.

Sudeći po osmehu, ovaj poklon je i te kako obradovao slavljenika, pa Milan ni za sledeći rođendan neće morati mnogo da razmišlja šta da mu pokloni.

Komentari (4)

CICA MICA

15.05.2017 17:33

KOJI POLUSVET

Milojka

15.05.2017 17:49

Bas nas briga i nisu neki ljudi.

Marija

15.05.2017 21:57

Dosadili ste nam sa ovim rasipnikom. Sta mislite kako je obicnim SIROMASNIM gradjanima cija deca imaju 18 godina a roditelji im nemaju para ni za tople sendvice. Zasto malo nepisete i vecinskom siromasnom svetu koji POSTENIM radom nemoze da zaradi za pristojan zivot A I ONI ZIVE U SRBIJI:

protivnik lazova i prevaranata

16.05.2017 10:57

Da ne bi bilo diskriminacije, molim sada da se nesto napise o deci Risticevica, Vulina, Maje G.(?) , obavezno Martinovica, Seselja i naravno Vucica , da vidimo sta su postigli naslednici navedenih "velikana" , jer ne mogu da funkcionisem bez tako vaznih informacija .