POVEO JE I SUPRUGU Američki ambasador u Prištini je kročio u srpsku svetinju na Kosovu! Ono što je tamo doživeo ga je zauvek promenilo!

Posetio je veliku srpsku svetinju!

Filip Kosnet, Foto: screenshoot/twitter

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet boravio je ponovo u srpskoj svetinji na Kosovu, a ovoga puta poveo je i svoju suprugu Alison.

Očigledano je da je Kosnet oduševljen srpskim manastirima, te je tako čest gost u Gračanici, a sada je sa svojom suprugom posetio manastir Visoke Dečane, a domaćin mu je bio iguman Sava Janjić.

ŠTA MU SE DOGODILO? Bivši ministar se pojavio u jutarnjem kod Žike i Irine, a osim kape na glavi je imao još nešto... Totalno neprepoznatljiv, sve dok mu ne čujete glas!

Svoje impresije iz Visokih Dečana Kosnet je podelio na Tviteru:

"Alison i ja se zahvaljujemo svima koje smo juče sreli u Dečanima - gradonačelniku Ramosaju, Članovima skupštine i igumanu Savi u izuzetnom manastiru", napisao je Kosnet uz postavljene fotografije.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sara
  15/05/2019 - 17:47
  U njegovoj izjavi nema pomena da se radi o manastiru srpske pravoslavne crkve što je opasno jer se stalno pokušava otudjiti kako srpska istorija, tako i srpska kulturna baština. Zato je zaštita kulturnih dobara izuzetno važna.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi