ZGRANUĆETE SE! BIZARNA SCENA U CENTRU BEOGRADA! Muškarac prošetao malog dečaka na povocu kao psa! Cela Knez Mihailova se prenerazila! (ŠOK VIDEO)

Čovek u Knez Mihailovoj šokirao je prolaznike kada je prošetao sa detetom, vodeći ga bukvalno kao psa, na povocu, sa sve ogrlicom oko vrata.

Šeta dete kao psa
Šeta dete kao psa, Foto: Facebook printescreen

- Dete ima ogrlicu oko vrata, povodac je prikačen za ogrlicu. Mali ima bar pet godina. Ja, evo, ne znam - napisala je jedna od prolaznica koja je objavila i kratak video-snimak ove šetnje.

DA LI VAM SE DOPADA OVAJ TREND?

Ukupan broj glasova: 363

  • Ne, ovo izgleda užasno: 90% (327)
  • Da, ovo je savršeno: 5% (19)
  • Nemam stav o ovom "trendu": 5% (17)

Ko su ovaj čovek i dete nije poznato, mada je neko od njenih prijatelja prokomentarisao kako ih je i sam video i kako su u pitanju stranci.

Povoci za najmlađu decu, koja mogu da se nepredvidivo otrgnu od roditelja, inače postoje u svetu, no obično su napravljeni da izgledaju kao ranac sa koga se proteže kanap, kao produžene lisice koje su i roditelju i detetu vezane oko članka ruke, ili kao pojas oko grudi i ramena.

Šeta dete kao psa
Šeta dete kao psa, Foto: Facebook printescreen

No ogrlica oko vrata, poput one koja se stavlja na pse, zabrinjavajući je "trend" pa makar bio i za detetovu bezbednost.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi