Milosav Miličković
Ilustracija
Milosav Miličković

Ilustracija

Milosav Miličković, Foto: Ilustracija

"Dragan Đilas je teško oboleo čovek, opsednut patološkom mržnjom prema ministru policije Nebojši Stefanoviću. 

Nova umobolna laž koju je danas plasirao preko svog danasoida da ministar Stefanović komanduje nekakvim navijačima i huliganima na protestu opozicije pokazuje da Đilasovo ludilo ozbiljno uzima maha.

I baš zato hoću da podsetim građane Srbije ko su ljudi koji masno i stručno lažu u danasoidu, tvrdeći za sebe da su mirni demonstranti.
Minja Pernat poznat po upadu zajedno sa Đilasom i ruljom u zgradu RTS-a, kroz koju je pod fantomkom vitlao testerom, maltretirajući novinare.

Sergej Trifunović, pod dejstvima ko zna čega, poznat po divljanju ulicama i ugrožavanju saobraćaja, nazivanju novinarki i drugih žena kamenjarkama, prostitutkama i fuksama i svim drugim boleštinama pristojnom čoveku šokantnih.

Ovaj Đilasov borac koji navodno brine za svoje bivše kolege – policajce- koliko juče je u svojoj nameri da lažira brutalnost te iste policije na protestima plasirao slike pretučene tinejdžerke za koje se otkrilo da su uzete sa inostranog sajta za šminkanje.
Koliko god da pojačaš svoje laži, Đilase, policajci će i dalje na čelu sa Stefanovićem uvek reagovati na horde huligana koje organizuješ na ulicama i zaštiti narod i Srbiju od tajkuna kao što si ti."

PROČITAJTE JOŠ: