Aleksandra Janković
printscreen
Aleksandra Janković

printscreen

Aleksandra Janković, Foto: printscreen

* Uhapšena Aleksandra Janković Aranitović

* Privedena zbog pretnji deci predsednika Srbije

* Udovica pokojnog Uglješe Aranitovića Uga

Aleksandra Janković Aranitović, supruga pokojnog Uglješe Aranitovića, poznatijeg po nadimku Ugo prema nezvaničnim informacijama koje je obijavio prema pisanju portala Embargo je na Tviteru napisala poruku-pretnju Vučiću i njegovoj deci zbog koje se danima stidi i gnuša cela Srbija?

Srpske službe bezbednosti su vrlo brzo rešile ovaj slučaj i A.J.A. ( Aleksandra Janković Aranitović)  je uhapšena i sa Krivičnom prijavom biće već danas prosleđena nadležnom tužiocu…

Inače Aleksandra Janković Aranitović, ranije je osuđivana zbog falsifikovanja isprave nezvanično se saznaje .... Osim što je stari znalac šabačkog suda, Aleksandra nije nepoznata ni podzemlju jer je ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman, ali i udovica Uglješe Aranitovića zvanog Ugo koji je raznetog u eksploziji automobila u Beogradu u 2008.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za srpsku javnost, za sve dobronamerne ljude, pa i za većinu političkih protivnika aktuelne vlasti ostaje samo jedno pitanje: Šta je to nateralo ili iniciralo ovu osobu da se na ovaj strašni verbalni način obračunava sa ljudima koje, sigurni smo u to, uopšte i ne poznaje i koje verovatno nikada neće ni upoznati? Odakle toliki stepen mržnje u osobi ženskog pola, da ih javno saopštava i to na tviter nalogu predsednika Srbije, makar I bila politički inspirisana višemesečnim akcijama takozvane srpske opozicije, piše portal Embargo.

Međutim, čudi da je ovakve gnusne pretnje uputila žena koja je i sama pretrpela veliki gubitak pre 11 godina, kada je u klasičnoj sačekuši u centru Beograda ubijen Uglješa Aranitović-Ugo, poznati žestoki momak iz devedesetih, koji je nekoliko godina ranije preživeo jednu saačekušu u kojoj je ubijen njegov prijatelj… Druga sačekuša bila je kobna.

O Ugu, koji je rođen u Bosni i iz koje se početkom devedesetih preselio u Šabac bilo je dosta raznih priča… Suđeno mu u slučaju jednog ubistva u Sarajevu, ali nije bio osuđen. U Srbiji i Beogradu uživao je respekt i poštovanje na asfaltu i uopšte u kriminalnim krugovima. Upućeniji tvrde da je ubijen kao žrtva klanovskih borbi i nekih od ranije neraščišćenih računa…