Džon Alite
Privatna arhiva
Džon Alite

Privatna arhiva

Džon Alite, Foto: Privatna arhiva

Alite, koji je poznat kao plaćeni ubica, zbog čega je na lošem glasu u Americi, pojavljivao se na Trampovim skupovima čime mu je nanosio štetu. Poslednji put viđen je u javnosti pre nekoliko dana i to tokom nereda u Kongresu u Vašingtonu kada je ubijeno četvoro, a povređeno više desetina ljudi.

Alite, jedan od vođa nereda u Vašingtonu, kaže da je Džozef Bajden korumpiran i da su izbori u SAD pokradeni. Ovaj plaćeni ubica, koji je više od dve decenije proveo u zatvoru, kaže da se ne bavi politikom ali da kao bivši mafijaš ume da prepozna kriminalne radnje koje su se, kako tvrdi, dešavale tokom izbornog procesa u Americi.

Albanska zajednica koja živi u Americi, posebno ona sa KiM, na poslednjim izborima podržala je Bajdena jer su Trampu posebno zamerali blagonaklon odnos prema Srbiji. Nezadovoljni Vašingtonskim sporazumom, posebno u delu koji se odnosi na to šta Beograd treba da dobije, Albanci su listom glasali za Bajdena.

Alite je sa grupom Albanaca bio jedan od predvodnika nasilja u Kongresu gde je ubijeno četvoro, a povređeno više desetina ljudi.

- Bajden je komunista, on je korumpiran. Sve oko izbora je podvala. Sistem koji on zagovara je korumpiran. Bio sam deo mafije i znam kako to funkcioniše. Bajden igra po istom scenariju i po istim pravilima - kazao je Alite za ABC. Ovaj mafijaš, čije su ruke po sopstvenom priznanju krvave do lakata, kazao je da je za njega Donald Tramp simbol slobode i demokratije.

- Moju porodicu su u Albaniji progonili komunisti, bili su zatvarani. Bajden u SAD uvodi komunizam, hoće da je pretvori u komunističku Kinu gde ne bismo smeli slobodno da govorimo - rekao je ovaj mafijaš.

Njegove slike sa nereda u Kongresu u Vašingtonu obišle su ceo svet, a posebnu pažnju izazvale su na KiM i u Albaniji. Pozirao je ispred Kongresa u crvenoj dukserici na kojoj je utisnut crni dvoglavi orao.

Alite je godinama bio visokorangirani pripadnik mafijaške porodice Gambino čiji je vođa bio Džon Goti stariji. Za njih je obavljao najprljavije poslove za koje je bio debelo plaćen, a kasnije je svedočio protiv ove porodice koja je jedna od najjačih mafijaških porodica u SAD.

Finansira albanske partije na KiM

Džon Alite je ogromno bogatstvo stekao tokom višedecenijske mafijaške karijere. Deo sredstava koja poseduje tajno šalje albanskim političkim strankama na KiM, posebno onima koje zastupaju desničarske stavove. Službe bezbednosti zabeležile su i novčane transakcije ka pripadnicima kriminalnih grupa iz Prištine koje često organizuju napade na srpski narod i njihovu imovinu.

 .

Pročitajte:

 

Komentari (4)

beba

09.01.2021 07:35

Tramp nikoga nije pozvao ispred Kapitola, a jos manje da ga ruse.Ali,ako su... Neka vide kako je to strasno i u " banana" republikama.Djubrad Americka.

beba

09.01.2021 07:36

Isumnjicen za oaljenje nase crkve i nisu ga uhapsili?

zagor

09.01.2021 08:29

Pa podli izdajica, Albanac! Sto ga Zabari ne zazidase u neki temelj

Cica

09.01.2021 10:40

Svi su poslali svoj otpad,one koje su koristili za prljave poslove pa im vise nisu potrebni,da ruse Kapitol Hil. U stvari da ruse Trampa. Uhapsen i vodja BLM??!!! Sta ce on tu??!