Vučinić
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Saopštenje Dine Vučinić prenosimo vam u nastavku:

Navika je druga priroda. U nedostatku politike, i svesni da će do nogu biti potučeni na izborima 2. juna udruženi nasilnici Novog Sada, odlučili su da primene prljave, mnogo puta oprobane metode. 

Posle porodice Aleksandra Vučića, koju godinama napadaju i šikaniraju na najgunsnije načine, smislili su plan da napadnu porodicu predsednika Vlade Srbije i predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića. 

Opoziciona koalicija "Udruženi za slobodni Novi Sad" planirali su da na konferenciji za novinare lažima i izmišljotinama napadnu rođenu sestru predsednika Vlade. 

Taj besramni čin, osmišljen je i planiran iz najnižih i najdrskijih pobuda, koje su svojstvene samo gubitnicima i osobama bez imalo časti, etike i morala. 

Miloš Vučević nikada nije napadao ničiju porodicu, jer to nije moralno, nije ljudski, nije novosadski.

Miloš Vučević i Srpska napredna stranka ne vode politiku na taj način. Oni politiku vode kroz projekte koji građanima unapređuju kvalitet života, i za njih je Novi Sad uvek slobodan grad, ne samo u kampanji, i ne kroz ugrožavanje porodica drugih ljudi, bilo da su političari, ili obični građani. 

Novosađani znaju kome su uljudnost, pristojnost, poštenje, posvećenost, marljivost i opšta dobrobit, suština života, a ne politička parola. Da je Milošu Vučeviću to stvar kućnog vaspitanja, i životnog opredeljenja, a da opozicija ne preza ni od čega samo da bi dobila glas više. 

Najoštrije osuđujem svaki pokušaj uvlačenja Vučevićeve porodice u blato opozicionog političkog performansa. 

Pristojni Novi Sad će ubedljivo glasati za Miloša Vučevića, SNS i listu "Aleksandar Vučić - Novi Sad" sutra. Novi Sad je grad pristojnih ljudi koji se stide što imaju ovakvu opoziciju - zaključujuje Dina Vučinić u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading