Barajevo
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Ta laž im je bila malo, pa su odlučili da plasiraju i kako će radovi trajati punih pet meseci, što će dovesti do kolapsa u ovom delu Beograda. Da ti navodi nisu tačni, potvrdio je za Informer i predsednik Opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

- Pre nekih mesec dana započeli smo rekonstrukciju centralne ulice u Batajnici, u dužini od 3 kilometra, radovi se odvijaju pod saobraćajem. To otežava radove, ali planiramo da završimo radove krajem juna meseca. Ovde je rađena kanalizacija, šahtovi i nijednog trenutka nismo zatvarali saobraćaj, sem kada se postavlja novi sloj asfalta. Ovo je veliki projekat za Batajnicu, a ovi mediji strani plaćenici plasiraju mnoge laži. Razumem kritiku, dobronamernu, ali izvrtati ruglu radnike i radove, to ne mogu da shvatim. Plasirali su pojedine laži, pa su sklanjali te vesti. Vidite i samo da na licu mesta postoje mašine i dovoljan broj radnika mi smo ovaj veliki posao započeli, i tako ćemo ga i završiti jer nam je svaki projekat bitan - rekao je Gavrilo Kovačević, a prenosi Informer.

Novi pokušaji plasiranja laži dokazuju da opozicioni mediji i opozicija koju podržavaju, samo i isključivo radi "Nasiljem protiv Srbije".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading